sverigedemokraterna

I min säng där jag legat de senaste dagarna så är ju tv:n igång twentyfourseven....

Lyckades zappa in på fyran idag på förmiddagen och då pratade Alexander Bard, Calle Schulman och någon mer om sverigedemokraterna. Det är ju val om mindre än ett år.

Tydligen hade tv4 sagt nej att han som är ledare för SD, Jimmie Åkesson att dom inte ville ha med honom i något slags program. Däremot har tv4 sagt ja till att de får ha reklam o.s.v under själva valkampanjen.

och där har Aftonbladet sagt nej att de kommer inte tillåta att detta parti får göra reklam o.s.v i deras tidning.

Bard menade då på att genom att försöka tysta detta parti kommer göra dom till offer och på så sätt kommer det att i valet gynna dom till att få fler röster. Han yrkar på att vi faktiskt är ett demokratiskt land och att vi har tryckfrihet och åsiktsfrihet o.s.v
Medan Schulman menade på att vissa åsikter faktiskt, bör man om man kan helt enkelt inte låta komma fram.

Mycket intressant debatt faktiskt och jag köper båda sidorna.

Vad tycker ni om detta?
Nu menar jag alltså inte vad vi tycker om sverigedemokraternas åsikter, för där är nog de flesta överens, utan mer. Tysta deras budskap i media eller inte?



Kommentarer
Postat av: Sara

Hej! Halkade in på din blogg via familjeliv. Så klart är Sverige ett demokratiskt land, men jag tycker ändå att man inte ska ge detta parti ngn plats för reklam eller uppmärksamma dem över huvudtaget. Däremot ska man tänka på hur Hitler och hans anhängare klättrade sig upp under andra världskriget och dödade människor. De har samma grundtanke, även om de inte går ut med det så brutalt, linda in det i finare meningar och sånt gör ju att folk manipuleras precis som soldaterna i Tyskland. Man kanske skulle påminna Sverige om vad som hände förra gången man släppte in dem i politiken.

2009-11-13 @ 09:50:30
URL: http://saragolosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0