okej inte de nyttigaste kanske

MMS

okej inte de nyttigaste kanske men här har ni min kvällsmat! :)


smala läppar som de tunnaste skinkan på ica

Kia påpekade för mig idag att jag är mer trött än henne, och utan att avslöja allt för mycket så har hon några fler år på nacken än vad jag har. (inget illa menat nu kia) och rimligtvis så borde hon vara liite tröttare än vad jag är.

Läste i någon blogg att denne person skulle testa rosenrot, det skulle öka lusten (aldrig fel) och även skulle man bli något piggare. Rosenrot är för mej en telefonförsäljare som ringer och försöker pracka på oss sån skit, men jag kanske borde lägga mina egna väldigt lösa fördomar åt sidan och testa. *Känns ju inte som att jag har något att förlora.

Idag har vår "son" kommit tillbaka, varit lite tomt när han varit borta, samtidigt har lillekillen sprungit ut på äventyr, han har varit borta nu ett par timmar och nu så har vi två alternativ.

Antingen så hittar inte skiten tillbaka hem, eller så har även han börjat springa in till grannen. Har han gjort det så vet jag en 70-årig kärring som ska få spö. Det är INTE okej. Eller hur!?

Nu är det 2 fast 2 furious, killarna sitter här och princip dreglar på bilarna och alla tjejer. Vet inte vad det är med kombinationen bilar och kvinnor. Duger inte jag med a-kupa, smala läppar som de tunnaste skinkan på ica och moppe som går i 30 blås. Jag fattar inte...?

Inte undra på att jag har komplex! Får väl trimma moppe jävlen då!

Tjuren ferdinand....

jag läser en bra bok just nu, i dina kläder heter den. Ett experiment om att se om gräset är grönare på andra sidan. En gift kvinna med skit snyggt hus, märkeskläder, snygg make, två barn. En singelkvinna, 35 år, chefsredaktör eller något liknande på en stor tidning. De byter liv. Antagligen kommer det inte sluta riktigt som det ska. Än så länge är den riktigt bra.

Det här med att köpa böcker är en mycket onödig grej för mej, eftersom jag är en läslus så slukar jag böcker, så det kostar multum för mig att köpa böcker. Lite synd, det är billigare att kolla på tv :)

Idag har varit en omvävlande dag, mycket saker som sker som man tyvärr inte kan göra något åt. Som skapar en massa teorier och oro. Jag hoppas det går över snart, för det är inte roligt. Funderar allvarligt på att sätta mig i vanlig telefon, skita i TL tjänsten som jag har.  Kan tjäna mer pengar som agent känns det som. Känns som man stångar sig i huvudet utan någon egentlig mening.

Imorgon är det 1 april, får se om jag lyckas bli lurad av någon. Malin har ju ett ypperligt tillfälle och säga att hon fött barn;) Men förhoppningsvis är det ju sant också.

Nej nu ska ja fortsätta läsa min bok och bara slöa. Puss på er

skilsmässa...

kommer du ihåg hur det var förra sommaren.....

Gud vad jag önskar att jag vore fem. Det enda stora bekymret man har i världen det är att gungan är upptagen av någon annan, eller att man måste cykla med stödhjul på cykeln

Vem fan vill bry sig om pengar, provisioner och räkningar. När ändrades världen från att vara en happy place till en djävulsk tillvaro. Finns dagar (som idag) då jag vill krypa ner under täcket, äta socker tills jag spyr, för att sen fortsätta. Skita i om man får finnar i hela ansiktet, celluliter stora som hus och att man väger 500 kg.

Tillvaron är just nu att jag är så trött, på allt och alla och jag tycker såå synd om mig själv.
Den personen som myntade uttrycket, det var bättre förr. Han är ett geni, han borde få nobelpriset eller vad fan som.

Jag är sjukt otålig på att malins bebis ska komma ut, av flera anledningar faktiskt. Malin är lika otålig som jag, men lite mindre nervös.

Nu är snart kl 12, halvtid på veckan för mig! Det känns rätt bra faktiskt! Grattis till H också för nu är han skild och större leende på läpparna kan nog inte en person ha.
Konstigt att gratulera någon till en skilsmässa, men va fan, kan man fira alla möjliga dagar kan man väl fira sånna dagar också.

Nu ska jag sluta vara en bitterfitta, ta tag i mitt liv och se till alla mindre vackra och goda saker, istället för dom dåliga
- Som att det ska bli varmt i veckan, upp till 15 grader faktiskt, inte för att det märks än så länge.
- R:s familj kommer ner till påsk, alltid trevligt med besök, plus att då får man tummen ur arslet och städa lägenheten också (välbehövligt)
- Ska baka något när jag kommer hem, något gott :)
- Imorgon är det fotboll med tjejerna
- Halvtid på veckan

Se det var väl inte så svårt med positiva saker! Detta kommer funka skitbra!sjukt trött för en onsdag

Idag är jag sjukt trött, mycket tröttare än vanligt på en onsdag (tisdag) . Jag hade kunnat sova i flera timmar till.

Precis när jag gick upp, så bad även R om ursäkt. Jag lyckades aldrig få ur han vad han bad om ursäkt för. Så nu sitter jag här och funderar på vad R gjort, som han känner att han behöver be om ursäkt för. Mystiskt! Tips peng till dom som kan komma med en bra ledtråd.

För övrigt igår så åkte jag moppe till press byrån och sen hem till A och S. Vi åt pasta carbonara och kollade på en bra film. Kommer inte ihåg nu vad den hette men den handlade om en kille som är polis (Samuel L Jacksson) och hans nya grannar. En vit kille och hans tjej som är mörk. (solidariskt va) och den här polisen är jätte emot detta förhållande och gör helt enkelt livet surt för dom. Gillade inte alls Samuel i den här filmen, han var ju så elak) Men en bra film i vart fall.

Sen åkte jag hem, la mig i sängen och somnade på ett kick!

Idag sker inte mycket men på torsdag(onsdag för er) är det fotboll med tjejerna, alltid något att se fram emot!

Nu är det lite möte, vi hörs sen! Puss o kram!

media markt...

Jag vill åka till media markt, kolla på en mini pc. R kan få den stora. jag vill ha en liten som får rum i handväskan.


Jag är en sån prylbööög.

Jag fattar fortfarande inte...

Charmtroll...

Nu är det inte mycket kvar på dagen, känns helt okej faktiskt. Men min sambo verkar lite kranky där hemma. Det är så synd om män när dom är sjuka. Dom ligger ju inför döööden när dom är sjuka. Dom borde prova på mensverk en gång varje månad, eller föda barn.

Läste idag om en kille som blev kär på krogen och satte in en helside annons för 200.000kr. Sjukt romantiskt, eller kanske lite tragiskt, näst intill läskigt. Gränsen där i mellan tycker jag är rätt hårfin.

Men en stor gest iaf måste jag ju säga. Den stora gesten jag får hemma det är typ att gå in först när R låst upp dörren, eller att jag får kissa före när jag och R blir kissiga samtidigt. Eller att jag får välja kanal på tv:n. Kanske har nöjt mig med för lite. Men snacka om ett bra första intryck om man lyckas med att charma någon så hårt.

Får nog jobba lite med min charm tror jag ;)

idag är det tisdag...

Idag är det inget spec på tapeten, min kära sambo sitter hemma och tycker något synd om sig själv, han börjar bli lite sjuk. Så stor kram till honom och så hoppas vi på att det försvinner snabbt.

Det är rätt skönt, för mej är det tisdag idag. inte måndag. Eftersom jag jobbade igår!

Känns lite segt idag, men jag får långhelg sen, och sån efterlängtad långhelg det kommer vara!
Sjukt nice!

Återkommer när jag har något vettigt att säga, nu ordbajsar jag igen!

stör mig...

God kväll, söndagen, den låånga söndagen är äntligen till ända. Mycket jobbigt men ändå trevligt på jobbet. När jag tänker tillbaka på gårdagen måste jag ändå säga att det var mycket mycket trevligt. Massor med roligt folk och roligt att äntligen få träffa den omtalade lillebror

Jag har en kär vän som snart ska ploppa (ploppa är lånat från Ramona ) hon sa alltid så. Hur som haver, hon ska ploppa, när som egentligen. Hennes do day var i fredags. Så nu går vi på övertid. Jag har gissat på morgondagen, så nu vill jag att alla håller tummarna att bebben tittar fram imorgon.  =) Jag är faktiskt trött på att vänta!

För övrigt ska jag nog åka moppe imorgon till jobbet, ska bli rätt roligt att göra det! Om jag vågar. Den går ju rätt fort, fast jag kör bara lagligt och kör i 30. hehe!

Jag stör mig stör mig stör mig och jag kan inte inte störa mig. Det är något fel på mig. Snälla någon slå mej i huvudet så att jag glömmer. För jag orkar inte störa mej längre. Jag blir så lack! Det tar sån energi, för jag stör mig!

Så, nu kanske ja kan sluta tänka på det ett tag! Bitterfitta är vad jag är!

Nej nu ska ja nog ta lite ost och kex, tappa upp ett bad och fortsätta kolla på wipeout...

Puss till alla som älskar mig ;) Ni andra kan fara åt helvete....


VB:

MMS

bakfulla anna! Just i färd med att gäspa:)


crawing for chips and dipp...

Gud vad jag är chips sugen. Anna likaså. och fetaost.

Det är något fel i huvudet på mej, men jag tror allt att jag åker förbi carro ikväll, hon har ju alltid chips buffé hemma.


babe, here i come!

My oh my...

my oh my....

Kvällen var hård, Anna är ett levande bevis på detta, jag ska få till en bild på henne så ni kan se själva.
Gårkvällen innehöll fotboll, trevliga prat och chips och dipp. Morötterna var dåliga enligt Anna.

Killar har jag lärt mig kan inte ta en vink, två stycken mycket ihärdiga pojkar som jag inte har en susning om vad dom höll på med, och antagligen inte de själva heller. Höll på att dansa in och försökte få kontakt och trots att både S, Kia och Hanna och Anna och jag bytte plats och dansade framför dom så de skulle fatta vinken, så gjorde dom inte det. 

Annars var det Lasse Stefans och Sara var i sina lyckligaste dagar. Anna fick ligga till slut, med Tiger. och nu sitter hon och klagar på jobbet om hur dåååligt hon mår! Dessutom har vi kommit fram till att S kommer bli alkolist,fet och miljonär efter våra presenter.

Lyckad kväll och det bästa på hela kvällen var att krypa ner bredvid R och sova gott tillsammans med honom

Nu är det jobb, lite ångest och just nu kan ingen av oss tänka på något annat än en KG gyrostallrik om en timme eller så! Mums!

anna har druckit för mycket! N

MMS

anna har druckit för mycket! Nu är de slut drucket för henne!


anna är nu lycklig. Kvällen är

MMS

anna är nu lycklig. Kvällen är räddad med en tutti frutti kondom! Anna kör safe sex! :)


framme hos sara! Nu är de mys

MMS

framme hos sara! Nu är de mys och fest! Puss på er!


nu är man fest klar:)

MMS

nu är man fest klar:)


angst....

okej gick upp idag kl 9!!! Mkt tidigt för mig. Har legat på soffan och slappat, och väntat på att R ska vakna.
Tydligen somnar jag till och vaknar när R vaknar. Då är klockan 14.30, ANGST

Slöseri med lördag! I massor!
Nu blir de hoppiniduschen tid. R manar på mej hårt!

Bäst att jag gör som han vill!

Puss hej!

förändring...

Idag är jag seg, jag känner mig bakis. Fastän allt jag drack igår var coca cola!
Får försöka peppa upp mig lite inför ikväll, då är det lite fest hos Sara eftersom hon fyllt år, och sen blir de dansband på Sandra!

R ligger och sover, och grannens hund sitter ute och ylar, detta kommer inte att sluta bra!

Idag fyller även min ömma mor år! Grattis Grattis!


Ibland kan man inte alltid tänka på sig själv, man måste anstränga sig. Det insåg jag igår! Det ska bli förändring! Det måste bli en förändring!nu har jag strax satt i mig he

MMS

nu har jag strax satt i mig hela påsen! Börjar få en liten bit ångest! Imorgon ska jag ha en jeans kjol, känns så där men ja har fan inget annat att ha på mig! Tjo hej!


Amanda...

Kollar som sagt på ugly betty, sjukt stort fan av Amanda, sån jävla personlighet som man typ bara kan hata. Men så skön, hennes stil och hennes  "gud jag är snyggast på denna planeten stil"

Sån stil borde jag skaffa mig. Lär ju ta ett tag, men de vore väldigt roligt.


moppe...

Nu har jag åkt moppe och köpt mej lite gott tills kvällen, jag ligger i nu för att återfå min normala sockernivå. Kämpigt men jag får ju anstränga mig lite att få upp den, innebär de att jag måste äta mycket godis så gör det

Nu är det lite ugly betty... me like fredag!

sleeepy

Sovit sen jag kom hem, sjukt trött! orkade knappt röra mig. Nu har vi käkat pizza och jag ska åka och handla till R. Snäll jag är! Allt för att göra mej lite piggare.

Ikväll är det let's dance final, lite vemod eftersom nästa fredag så sitter man här och undrar vad man ska titta på. Men det löser sig alltid.

Ska nog lägga mig i ett bad och slappa, sova lite till.

Trevlig fredag på er!

/70-åringen...

Releaaaaase me....

First of all pappis, så är jag bara skakis p.g.a att jag inte äter socker. Det kallas sockerberoende. Abstinens i allra högsta grad! Så jag bojkottar nu mitt nya liv, lite, jag har fortfarande ätit havregrynsgröt till frukost här på jobbet. Dom flesta på jobbet tappar hakan så fort jag sitter där och äter. Är jag så förutsägbar?

Second of all....
så har jag varit duktig idag, gjort något som jag dragit på läääänge och nu i efterhand vet jag inte riktigt vad det var jag var så orolig för. Jag kan nu med gott samvete gå hem, utan ångest och ändå med gott mod tänka på att jag jobbar söndag också.

Vilken härlig dag.... lalalal.... Nu får jag gå hem!!

Avslutar med reklamen

- Babelsin då....GUBBJÄVEL! :)

fisk på torra land....

idag är ingen bra dag, inte igår heller. Helvete! Något är fel med min kropp. Känner mej helt matt, lealös och orkar ingenting.
När jag kom hem igår , så hängde ja upp tvätt, tömde kattlåda och sen la jag mig på soffan.  Efter en stund blev det sängen. Att röra armarna var i princip en fysisk omöjlighet och jag känner likadant idag. Skakar och mår lite illa till och från. bespara mig gliringarna om graviditet tack!

Så nu sitter jag och hoppas på att det är min vecka att gå hem tidigare på fredagen. Håll tummarna!

Dessutom ska jag bojkotta kaffe, jag tror det är kaffet som fuckar upp mig. Detta har börjat först nu! Eller så äter jag för lite socker, det har inte varit lika stort intag på socker. Ska nog gå och köpa mig en godispåse, kl 8 på morgonen.
så får de bli!

Kias cat suit till helgen! Het

MMS

Kias cat suit till helgen! Hetast på sandra! Eller hur! :)


födelsedagsbarnet

MMS

födelsedagsbarnet


Hipp hipp.....

konstigt väder fortfarande. När man stiger upp skiner solen, man går in i en falsk illusion att det kommer vara varmt när man kommer ut.

Denna tanke ångrar jag bitert varje morgon när jag kliver ur mitt hem för att gå till bussen.
Kinderna fryser till, händerna sticker det i efter bara några sekunder, (har otroligt känsliga händer)

Hur som haver, så fort jag sätter mig på jobbet, så går solen bakom molnen. But why!?

Förhoppningsvis slutar solen vara blyg och tittar fram. Idag är en bra dag, idag är en födelsedag! och då ska solen skina, och den ska vara snöfri. Något annat accepteras inte!

Grattis till S (phasio.blogg.se) Gå in och gratta vettja!


efter en promenad ute i det ka

MMS

efter en promenad ute i det kalla vädret och lite tv tittande ligger jag nu i ett välförtjänt bad. Har t.o.m rakat mig och nu känns det som att jag utmanar ödet med telefon och badkar. Sen måla naglarna och betalar räkningar. Hunnit med mycket på listan ändå:) puss hej


våffel bakning pågår! Det går

MMS

våffel bakning pågår! Det går så där! De blir för fesiga enligt richard. Men glassen blev god:) alltid något!


här har ni vårt konstiga väder

MMS

här har ni vårt konstiga väder. Lite dålig bild men man ser lite snö och sol!


störda väder..

Jag är lite fundersam jag vet inte om jag har rumpan fram eller bak. För ca en timme sen satt vi på balkongen, gassande sol och en god macka. Vilken härlig dag sjöng vi , både jag och S.

ca 45 min senare så faller det konstiga bomullstussar från himlen! Vet inte om det var ett skämt, men solen syns inte alls lika tydligt som tidigare och jag börjar undra om jag drömde om dessa bomullstussar eller om dom faktiskt ramlade ner från himlen....

Borde kanske gå hem och vila mej lite..... Detta bådar inte gott!


ps. Våffeldagen är återinförd av R, det blidde inget skåneland för grabbarna grus.  (där rök min helkväll med städning och omsorg, nu har jag fått våffeltjänst ds....

Hjärna sökes...

Minne som en guldfisk, jag glömde min brunsås hemma hos Ewa. det fick bli en macka istället. Men visst är det retligt när man glömmer. Jag skulle behöva köpa mej en ny hjärna, en hjärna som hjälper min gamla på traven! :)

Men jag kan ju trösta mig med att jag vet fler som behöver en ny hjärna, eller påfyllning av hjärnceller. Jag tror ni vet vilka ni är.... :P

barnlös

Idag är det både den ena dagen och den andra. Våffel och tranan ska väl komma också om jag inte minns fel. Det är kanske därför jag vill ha barn, för att kunna göra sånna saker att dela ut godis!

Eftersom jag är barnalös ska vi istället ge godis till våra agenter, förhoppningsvis är de lika lättroade som barn :) Vi får väl se!

Min sambo ska dra till skåne över dagen, så vi kommer lägga våffeldagen på is tills imorgon istället, jag har ju en massa annat att göra än att steka våfflor, så det gör inte mej så mycket!Vi hörs hey!

Varför alla måsten här i livet?

Försökt logga in på msn på E:s dator, stått och tuggat nu i en kvart och inget händer. Bland de slöaste internet ever.:P

Men under tiden jag har väntat, har jag kommit på en gedigen lista med vad jag ska göra imorgon.

1. Tre samtal på jobbet (stor utmaning, ni kan inte föreställa er)
2. Laga våfflor (eftersom det är den dagen imorgon) Älskling, ser du till att fixa så allt är hemma?
3. Fått dille på att städa ur garderoben, är rädd för att gör jag det inte imorgon, så kommer suget att göra det att tappas bort.
4. Äta havregrynsgröt.
5. Raka muff och benen
6. Ta bort gammalt nagellack och lägga på något nytt
7. Betala alla räkningar naturligtvis!

Nu kom jag ääntligen in, sagt godnatt till min sambo och nu är det dags att släcka ner.
God nattinatt!

Att göra abort....

hej hopp, nu sitter jag hemma hos Ewa, lite snack om ditten och datten är på tapeten.

Vi sitter och pratar om hur vi ska få våra bloggar att gå runt höll jag på att säga men att gå lite bättre.

Framgångsfaktorerna tror vi är följande:
- Målgruppen ska gärna vara 12-18, de är antagligen de mest ihärdiga läsarna, mest lättroade.

- Personliga inlägg , lite för personliga borde det vara. Förstoppning, mensverk, intriger, bråk.

-  Något personligt (typ outfit, dagens ris och ros) jag har ju ingen stil, så outfit går bort. Får fundera vidare på det.

- Skapa reaktioner från läsarna, säg alltid tvärtemot vad du egentligen själv tycker. T.ex homosexualitet är en sjukdom (nu tycker jag absolut inte det, men något sånt)

- Henke på jobbet gillar tydligen när jag är lite av en bitterfitta så det kanske jag borde köra lite mer på.

Eftersom E inte har några kanaler alls så kollar vi på debatt, ska man få göra abort?

Om tjejen är 9 år och blivit våldtagen av sin styvpappa ska få göra abort.....
SAY WHAT??!!


Är detta ett skämt?  Är detta något ens att diskutera? Är inte detta självklart för alla? Eller är jag helt tappad bakom en vagn?

Nej detta tåls att tänka på, jag ska kolla vidare så kommer en ny rapport lite senare..

hey!

oj oj oj, nu är det nära....

hej på er!
nu är det nära, nya designen är på G, inom kort vänner, inom kort....

längtar ni lika mycket som jag. :P

Sen blir det mopperace till konsum för att köpa brunsås. inget annat, endast brunsås!
Slöseri på bensin men ändå! Det är ändå brunsås vi snackar om....


het film.....

Loggade in på perezhilton bloggen och hittade på sidan 8 på bloggen en trailer på en film.
Sorority Row  heter den. Starring är Audriana mest känd från the hills och även Bruce Willis dotter.

Verkar jäkligt bra faktiskt, skräck där egentligen filmen går ut på att det är ett tjejgäng som ska fejka att en tjej dör för en kille. Dom åker ut för att dumpa kroppen och det slutar med att han dödar henne (han tror ju redan att hon är död) lite som i know what you did last summer.

Helt okej trailer, sen att jag egentligen inte gillar skräck hör ju inte alls till.
Men kolla in trailen på perezhilton bloggen, page 8...

Love!

Nu e jag liiite förbannad...

Döm av min förvåning när jag drar mej ur sängen och tittar ut genom fönstret. SNÖ?!
Jag gick och la mig strax efter elva igår, och inte fan hade det kommit någon snö då!

Ännu värre blev det när man klev ut genom dörren , och det var typ nordanvind för hela slanten. Vad hände med våren? Vad hände med solen? Vem bytte riktning utan att fråga mej!? Jag är på krigsstigen helt enkelt!
Detta är inte okej!

För övrigt har
jag nog luskat ut vad jag får tillbaka på skatteåterbäringen, det var ett helvete att få fram det och nu är då frågan.
Vi har ju renoverat en del, och har ju material från alla ställe i kalmar typ. R hävdar att man ej får göra avdrag för detta, inte förrän vi säljer lägenheten. Jag tycker det låter idiotiskt? Någon som vet?

Nytt mål idag, försöka att äta mellanmål under dagarna, mer än så vågar jag inte lova, det gick ändå inge vidare för mig igår det här med mitt "nya" liv.

Däremot är mitt nya mål att få mer läsare till min blogg, så sprid buskapet mina vänner! jag vill också tjäna 70.000 kr i månaden för bloggning som alla andra gör....

Puss hej!


störa dag!

idag är en sån här störa dag

saker jag stör mig på (kör jantelagen för att inte hänga ut någon)

- Att folk är så förbannat tröga och ALDRIG lär sig. It's a never ending story
- Att folk är så förbannat envisa
- Att folk snackar så jävla mycket skit, tänker på våra förbannade grannar)
- Att jag alltid får ge mej
- Att folk äter upp mina chips (skämt åsido thomas)
- Att inte avsnitt 14 och 15 finns att kolla på.
- Att jag är sugen på nudlar och inte orkar göra dom. (höjden av lathet)
- Att folk inte har annat för sig än att hänga på facebook, jävla album och taggningar. Det gör mej galen! Tacka vet jag lunarstorm.

När jag kom hem från jobbet, var det dags att gå ner till ena grannen, hon släpper in vår kära Bamse och ger han mat, vilket gör att vår "strikta" diet för Bamse inte funkar.
Jag laddade upp på vägen hem, hade bra förberedda både tal och argumentationer. Inget hade kunnat stoppa mig!
Istället så är hon urtrevlig och man kan liksom inte skälla när hon inte "ser" att Bamse springer in. Så nu har hon fått varning två, tredje striken och då jävlar då får hon sina bullar varma.

Som vanligt
har vi ju problem med grannarna, jag blir så trött! Fan säg till om ni vill något eller håll käft!

Nu är min nya design fixad, kommer inom ett tag, ser jag mycket fram emot. I vanliga fall hade jag skrytit om att jag gjort den själv och att jag är skitduktig, men eftersom ni alla vet att min "stilgen" saknas, så är det http://saniiee.blogg.se  som fixat den. Så henne är ett hett tips om man som jag är helt inkompetent på sånna saker.

För övrigt så ska jag sätta i mej carros chokladkaka och resten av hennes gott och blandat påse och sjunga tingeling låten i all min ensamhet.
R och T är ute och åker 30-moppe, nya innegänget alltså!

Sleep well, and the well will sleep you....

så bra gick mitt nya (jävla) liv...

 
Vi har alltid en tävling på jobbet när det är melodifestivalen där man får tippa utgången på finalen.
 Har man inga rätt, så måste man baka till gruppen. Sånna är reglerna!
Cissi hade 0 rätt, så hon har bakat och då uppmanade dom mig att ta en kaka och utan att tänka mig för så åt jag en!


Så jävla bra gick mitt nya liv, way to go Emmelie!


Mitt nya liv

Eftersom jag köpte mej en kaffetermos, en sån som man dricker ur direkt så har jag hinkat i mej kaffe. Vilket betyder att efter 3 stora kaffekoppar, så skakar jag som ett asplöv, men det är det värt. Har man köpt något så måste man ju också använda det.

Jag har en lite psykisk störning när det gäller att handla, lagom är absolut inte bäst.

Ta biobesök som exempel. Varje gång jag går dit, tar jag en mellan popcorn och en stor läsk. VARJE GÅNG och jag menar verkligen varje gång, så äter jag inte ens upp hälften av popcronen.
Varje gång när jag står där i kassan, så säger ängeln på ena axeln,
- Emmelie, ta en liten. Du kommer inte äta upp allt ändå!
Och djävulen på den andra axeln säger:
- Men Emmelie, tänk om popcornen inte räcker hela filmen. Hur roligt är det då att titta på film? (som om man måste äta något när man kollar på bio)
Naturligtvis vinner ju alltid djävulen över mig tyvärr men det där är ett typ exempel på hur det brukar gå till.

Men idag har jag bestämt mig, jag ska försöka starta ett "nytt" liv. Inga större förändringar men det som skall ske är följande:
- Äta mellanmål, äta mindre portion med "middagar" (äta oftare dvs)
- Börja köra min träningsdvd 2 ggr i veckan (gärna mer  men jag lovar inget)
- Ut och gå 2ggr vecka a 1h, (så fort vädret tillåter)

Vad tror ni, kan jag fixa det?

Jag ska hålla er uppdaterade på hur det går. Nyss har jag ätit en tallrik med havregrynsgröt, och sen är det lunch om ca 1,5-2 h. (step one completed)

Gert

guud vad uttråkad jag är!

Känner mej helt loj och jag borde nog lägga mig i sängen och bara sova. Just nu kollar vi på sanningens ögonblick. Jag har tryckt i mig chips och dipp och påskmust. Känner mej spyfärdig och inser nu att ha tryckt i mig allt det där var otroligt onödigt! varför?
Jag lever i förnekelsen att jag kan äta vad jag vill OCH ÄNDÅ bli av med bilringen. Vilket naturligtvis är så jävla osant så det finns ju inte.

Se kortet på mej och gert och carro, så ser man ju att min arm är DUBBELT så stor mot Carros. Nu är ju C rätt dundersmal men ändå.
Jag har sjukt dålig självdiciplin, jag är ingen shoppoholic eller något sånt men att trycka i mej saker är min stora last i livet.

Nu är det svammel för hela slanten, har egentligen inte nyttigt att säga, jag vara vimsar och nu ringer Sara! Så nu ska ja prata med henne en stund!VB:DSC00008

MMS

Baloo helt utslagen på golvet! En hård dag för honom! Snart dags för käk! Puss


här ser ni sveriges fulaste...

MMS

här ser ni sveriges fulaste... Ja bil om man nu kan kalla de de. Eller fejk hus bil! Haha!


idag kommer mamma och pappa på

MMS

idag kommer mamma och pappa på besök! Då får man baka lite:)


hej på er! Vi hade ett mål ida

MMS

hej på er! Vi hade ett mål idag. Jag och Carro! Att hamna på kort med gert fylking! Vi lyckades! :) skål på er! Puss från emmelie och Carro!


kareoke

Nu är det lördag.. alla dricker öl utom jimmie för han är trög. =)

Då var robinsson förbi, hann inte se så mycket C och jag var fullt upptagna med att sjunga tingaling låten. Otroligt roande måste jag ju säga... Tror inte J och T inte tyckte det var lika roande, det har gått åt lite panodil om man säger så...

nastrovja finns tydlingen inte att översätta, finns det någon ryss där ute som kan översätta åt oss ;)

Sen blir det väl att vi sjunger lite till, vi ska lägga ut det på youtube...eller var det youporn... jag kommer inte riktigt ihåg, men det lär bli skönsång för hela slanten! Väldigt roligt!

Imorgon kommer mammi och pappi förbi, så dom får se nya badrummet, ta med badbyssera och badedräkten mor och far. Så kan vi bubbla och snorkla och dricka en bira tillsammans. Myspys!

Nej dags att sjunga lite till, det kanske kommer ett klipp om jag lyckas lista ut hur man gör.


ditt val....


Puss och kram på er!ekströms äppelpaj

oh happy day.....

Idag är det lördag, solen skiner och min astma är i princip borta! Nu är det bara vanlig rethosta kvar vilket känns skit bra! Känner mej frisk igen och akuten känns alldeles lagom långt borta!

Idag sker nog inget spec, vår balkong är rensad från all skit så jag ska nog sätta mej där ute, läsa en bok och dricka varm choklad, ta till vara på tillvaron :)

Sen kanske det blir något trevligt, vi får väl se, men att bli bjuden på lite ekströms äppelpaj hade ju inte varit dåligt ;)


nu är det dags för pizza...

Nu är det dags för pizza och lets dance med Carro. Ska bli mycket trevligt! och astman känns better than, well sen i förrgår. :)

Hörs lite senare!

Puss

bölar som en gris

De är fantamej inte lätt att gråta och ha astma samtidigt! Bölat i 30 min nu, guud vad bra brothers and sister är!
Bara så ni vet! :)

dra åt skogen apoteket!

Oh my good! Det här är nog den dyraste, mest ofivilliga dag någonsin.
Fick tid hos läkaren kl 11 idag, kom dit där vi gjorde samma procedur som går, blodprov, temperatur o.s.v.
Sen fick jag använda någon inhalator igen.
Nu sitter jag här med pulmicort (678,50 kr), sen har jag  singulair (335,50 kr) och beta pred (60 kr)Lusfattig, någon mer anderik än innan men ännu ej tillräckligt bra! Makalöst dyrt!

Nu ligger jag i stolen, med brothers and sisters, hörlurar och har ätit några mackor, är jag inte bättre tills kl 16, så får jag åka in till akuten igen. Jävla luftrör!

Idag blir det nog lite kväll med Carro, kanske käka en pizza, ev lite lets dance!
och sova, sova sova sova!

Puss på er!

än är jag inte död...

Det känns kusligt nära ibland, då man känner att nej nu tar fan luften slut. Man chippar, man måste pausa mellan varannat ord. Detta är helt konstigt för mej.

Här kommer storyn behind it all.....

Igår hade vi möte med VD:n för företaget som jag jobbar för, trevlig kille by the way. Vi skulle prata om bonusar, och just i detta tillfället så kände jag att jag behövde ett astmaspray sprutt, så jag tar fram den och alla blir förfärade. Att inte är det så allvarligt och jag då skröt högt och tydligt med att "det är ju bara lite astma, aldrig något jag behövt åka in för"

Då plingade de till i guds klocka, han tyckte jag var för självgod, så sagt och gjort. Han skickade mej indirekt till akuten.

Efter jobbet åkte jag till saga för att gå på bio med Linnéa. Hade astma konstant och hostar som en jag vet inte vad. Tänkte åka till sjukan direkt efter bion men åkte hem, när jag kom hem började jag hosta mer, jag ringde sjukvårdsupplysningen och hon tyckte jag skulle åka in.

Efter cirkus 2,5 när vi precis blev klara ringer J, som vi skickade ett sms tidigare til och frågade han om han kunde skjutsa oss till akuten, det hade han missat, så han var helt upprörd när R pratade med honom men han kom iaf och hämtade oss. Gulle dig och stort tack även till Sandra för skjutsen in.

När jag kom hem blev det värre, och kortison tabletterna som jag fick skulle börja kicka in inom en timme, var lite frustrerande när man höll på att dö nu, jag kan ju liksom inte vänta 40 min. Men jag somnade, sittandes iaf.

Idag gör det ont att andas, jag hostar, men något lättare att andas (relativt lite) men man måste ju hålla sig positv, eller hur!

Nej nu ska ja jobba, och ringa vårdcentralen! Nu jävlar ska jag trycka i mej medicin....

VB:DSC00004

MMS

här får jag lite medicin! Hjälper så där! Puss


nu är jag på akuten! Min astma

MMS

nu är jag på akuten! Min astma blir bara värre och värre! Jag får in luft som om man andas igenom ett sugrör och jag har ju ingen lust att dö i sömnen! Så nu väntar jag på läkaren! Puss på er!


jag är ynklig....

Jag är ynklig liten sak, alltid så tycker jag synd om mig själv. Jag har det alltid värst, är du snorig, så är min näsa en kran. Har du ont i benet, så måste jag amputera det. Har du huvudvärk, så har jag migrän. Ja ni fattar säkert.

Min ont har iaf inte försvunnit, och jag börjar bli irriterad, jag sitter och går som ringaren i notre dam, jag hostar ynkligt för att jag är rädd för att göra det ännu värre. Samtidigt som jag misstänker att antingen är det kärlkramp, hjärtinfarkt eller vad fan som helst. (måla fan på väggen är jag rätt bra på) för sträckning kan det väl ändå inte vara, gör det ont hela tiden när man sträckt sig?

Det gör iaf ont ända in i ryggmärgen och jag tänker fan inte gå till doktorn, jag är ju för fan en tuff brud, och är man tuff går man inte till läkaren!


Se så snygg jag är med puckelrygg!

min lunga sitter fast...

jag är lite halvförkyld vilket resulterar i en mångafald nysningar, hostningar, snörvlingar och astma. Toppen alltså.

Idag när man står och väntar på bussen, hostar jag till och vips så har jag svinont i halva ryggen (högra) jag kan nu knappt andas utan att det gör ont, och behöver jag hosta eller nysa börjar jag nästan gråta, bara jag tänker på det blir jag blank i ögonen.
Henke på jobbet trodde att min lunga har fastnat i revbenet, så vi försökte två gånger med att knäcka mig lite, så att den skulle lossna. Utan positivt resultat! Det känns nästan värre, tack henke....

Så om ni ser mej gå lite snett med ryggen, eller knäar, så är det för att jag försöker minska risken för mer ont! Men den lossnar väl snart, för inte känns det väl så här om man har lunginflammation??

Puss hej!

5 åring X 2

onsdagen slut.. är det onsdag?! Jag har fan ingen koll alls.

Idag var det storhandling, som vanligt beter vi oss som 5 år.
R tänkte köpa ett big big big pack med korv, som kostar 79 kr. Jag som känner min sambo vet att när knappt halva är slut så kommer dom vara "för gamla" enligt R.

När jag påpekade för R att han kanske inte riktigt behövde ett så stort paket med korv, så kom R:s femåring fram. Vid potatisen bråkade vi lite, vilket resulterade i att hade jag inte fått en bra uppfostran hade jag kastat potatisar på honom. Sen smörade jag lite för honom, utan resultat naturligtvis. Men ju närmare vi kom utgången desto lättsammare blev det! Så vi betedde oss som barn, som väntat alltså! :)

Sen packade vi upp, där fortsatte bråket med vem som inte slänger gamla saker, vi är som om vi varit ihop i 70 år :)

Sen kom C förbi, med ny kärra och allt, så himla fin, snygga fälgar och fräsch röd färg! Sen drack vi lite kaffe och tjötade. Kollade in badrummet. Nu ligger jag i sängen och tittar på brothers and sisters. Baloo har fått tillbaka sin nalle björn och smaskar så fint så ;)

Natti natt!minuttaxa 20 kr....De ni!

Igår var en skit dag, anledningen till det var att jag rent ut sagt slängde 300 kr i sjön, tror t.o.m. att dom hade gjort mer nytta där än hos ögonläkaren.

Jag sätter mej där i väntrummet, så kommer en dam och hämtar mig, vi går in i ett rum, jag betalar, sen får jag slå mig ner i väntrummet igen.

Sen kommer läkaren, vi går in på hans rum och jag får sätta mig vid en sån där maskin, han kollar min hornhinna och sen så var det KLART!
Snacka om dyr minuttaxa, det är 20 kr per minut! Inte ens en hora tjänar så bra pengar!

Sen går jag och handlar och åker hem, R och jag hamnar i diskussioner om sånna banala saker som städning, vi har inte så mycket mer saker att bråka om, så han tjafsar om att vi inte har någon mat hemma och jag tjafsar om att det ser ut som en krigszon.
Efter det städar jag och hinner knöla ner två maskintvättar i tvättstugan, så vi har lite rena kläder. Sen desperate, två avsnitt av gossip girl och sen sängen.

Väl i sängen när jag har min djupa sömn, så väcker R mig typ var femte minut, tydligen så snarkar jag något vansinnigt! Jag fattar ingenting och ignorerar honom, till slut så får R nog och skickar ut mej i soffan, sov lika gott där om jag ska vara helt ärligt.

Slutsatsen av detta är att jag har inget intressant liv, lever nog tristare än de flesta, och jag har egentligen ingen som helst aning om varför jag bloggar.

Idag ska R och jag storhandla (lite sent i månaden i know) MEN det kanske blir lite drama som jag kan skriva om här! Vi får väl se!

Puss på er alla!

sitter fast...

jag vill skriva något!
Något som innehåller något stort,
något intressant, något djupt!
Men varje gång jag försöker börja skriva, så är de något som gör att jag fastnar.

Men hjälplös är vad jag känner mej! Att inte räcka till, mitt hem ser ut som en krigzon och först idag börjar det se ut som ett hem! Att inte hinna med alla man vill hinna med! Som mina kära vänner johanna och Linnea och Ewa som jag typ aldrig träffar, M som man hinner oftast bara prata med på telefon. Ska livet vara så här är min fråga!


Tror att det är därför jag avgudar tv och serier, man slipper leva sitt egna liv, och bara följa andras!


 


jag säger som Ior. Oj oj det s

MMS

jag säger som Ior. Oj oj det ser ut att bli regn!


Ploppa....

Epidemin fortsätter, jag ser inget slut på tingeling trenden, visserligen är det mestadels jag som nynnar på den, så jag är väl en stor skurk i detta.

Idag försov jag mig (eller tog mig en sovmorgon) som jag kallar det, så kom in kl 9 istället.

Sen har jag en ögonläkartid idag, för att se om jag har något fel på mina ögon! Känns lite nervös, tänk om jag har starr eller något, få reda på att jag kommer bli blind inom 5 år. Gud vad jag ska titta på tv, då ska jag säga upp mej och glo på tv i 5 år innan jag blir blind. Så måste man väl få göra, att bli blind skulle förstöra hela mitt liv as i know it!

För övrigt är inget roligt på G, jag väntar på att M ska ploppa, jag börjar bli riktigt trött på att vänta, tänk när jag själva ska ploppa, jag kommer nog klättra på väggarna innan. Jag är inte den tålmodiga typen! Jag avksyr att vänta på folk, som säger jag ska bara, kanske inte på jobbet men annars. Jag ska bara kissa är också återkommande när det gäller M ;)

nehe dags att ta tag i saker!
Tjoflöjt!epidemi

Det går en epidemi på jobbet! Alla går runt och sjunger på tingeling låten. Sjukt jobbigt och mitt huvud sprängs snart av alla tingelingande!


lite till...

tio saker om dig själv!
1. är du singel? Nej jag är fullt upptagen
2. är du lycklig? inte speciellt.....
3. är du uttråkad? som fan
4. är du ledsen? inte direkt
5. är du italienare? nää
6. är du gravid? nej tack
7. är du full?  Nej!
8. är du cooling? Coolast i stan
9. är du från irland? Nej nej

10. är dina föräldrar fortfarande gifta? Jajemen, dom sitter typ ihop...

åtta saker om ditt kärleksliv:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej,..
2. har du någon gång blivit sårad? Ja alldeles för många tyvärr
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? Ja...
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? japp
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Japp.

6. har du haft en hemlig beundrare? ja
7. är du kär? Nej kär vet jag inte...
8. vill du gifta dig när du blir stor? Jag vet inte...

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? ÖGON
3. Katter eller hundar? katter
4. Några få bästa vänner eller jättemånga bra? Få är ju lite bättre,, mer lojalt!
5. Tv eller internet? Tv tusen ggr om.
6. Coca-Cola eller Pepsi? COLA
7. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? Hemma kväll, alla tiders.

8. Pengar eller lycka? Pengar  
9. Dag eller natt? natt
10. Msn eller mobil? Mobil.


tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Konstig fråga, tror jag svarar nej
2. Brutit ett ben? Lillfinger, räknas ju knappast.
3. Gjort nåt du ångrar? Bara sånt jag ej har gjort.

4. Hoppat Bungejump? Nej och koller heller aldrig att göra.
5. Gjort bort dig offentligt? Sker mer ofta än sällan
8. Viljat bli tsm med ditt ex igen? Ja det har hänt..  
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja klart man har gjort det, vem gör inte det?
10. Velat försvinna? Eeh aa...


10 senaste
1. Telefonsamtalet du gjorde? till sambo
2. Telefonsamtalet du fick? kollega
3. Personen du var med? Någon kollega
4. Roligaste grejen som hänt? Det går inte att välja ut, massa saker som är roligt.

5. Personen du sms:ade? Min sambo
6. Du kysste? Richard
7. Du skrev till på myspace? använder inte myspace
8. Du kommenterade? Ingen aning
9. Du tillbringade natten med? Min sambo och katter
10. Du kramade? Min kille

1. Var hittade du den här listan? Miss liiiee
2. Var är dina föräldrar födda? Sweden....

 3. Vad är det senaste du installerade på datorn? msn

4. Vilken är din favoritrestaurang? McDonald's räknas ju knappas som restaurang :P

5. När badade du i en pool senast? Om mitt bubbelkar räknas som pool, igår, annars var det badhuet för typ 3 veckor sen
6. Har du varit med i någon skolpjäs? Nej aldrig i livet!
7. Hur många barn vill du ha? Max 2

8. Vilken musikstil tycker du mest illa om? opera 
9. Vad har du för TV-kanaler? De flesta
10. Har du åkt moped någon gång? japp
11. Har du busringt någon gång? Ja så klart...
12. Har du fått felparkeringsböter? Nej inte jag!
13. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Never...
14. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Spanien...
15. Har du en egen trädgård? Betongbalkong...  
16. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Oj.... Ingen aning
17. Kan du alla orden i nationalsången? Nej har viktigare saker att memorera!
18. Badkar eller duschkabin? Badkar (men föredrar dusch)
19. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? The pacifier...
20. Favoritpizza? Vesuvio (uppfinningsrik eller hur)
21. Chips eller popcorn? Chips, med dipp
22. Vilken färg på läppstift använder du? Använder inte läppstift, alldeles för jobbigt att kladda på.
23. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej vem kommer på en sån sak

24. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Haha, jag kommer nog inte ens innanför dörre.
25. Apelsin- eller äppeljuice? äppeljuice
26. Vem är den senaste som du åt ute med? Mina kollegor
27. Favoritchoklad? marabou
28. När röstade du senast? i förra valet, när de nu var...
29. När åt du en hemodlad tomat sist? Jag äter ingenting som är nyttigt...
30. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja i fotbollen, då var de mycket viktiga, nu ligger dom och skräpar i någon kartong i förrådet

31. Är du bra på matlagning? Jag kan vara grym, när jag får laga mat ifred

32. Klarar du att tanka själv? Ja, och det luktar ju så gott också.

33. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? nej gud nej, men ofta mycket sugen på att göra det.
34. Pepsi eller Coca Cola? Cola
35. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nja...blåkladers overaller, men de räknas knappast
36. Vad var det senaste du handlade? Mjölk,cola och grädde. 
37. Har du kräkts offentligt? Antagligen ett par gånger mer än jag hade velat!


38. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Att vara rik är ju mer troligt än hitta sann kärlek, så jag väljer pengarna. (plus att jag har redan hittat min kärlek J

39. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? nopp
40. Har du ringt något betalnummer? Har säkert hänt
41. Kan man vara vän med sitt ex? ja efter ett tag kan man det
42. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Min katt..
43. Hade du mycket hår som liten bebis? Som satan faktiskt
44. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Ingen aning...
45. Vad har du i din väska? Vaselin, plånbok, parfym,astma spray, kamera
46. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kollar på tv
47. Vad är du tacksam för idag? Att denna dagen kommer att ta slut


allt möjligt!

HUR:

Svarar du i telefonen:
   Hej det är Emmelie
Gör du när du är kär i fel person: gilla läget, är man kär så är man
Tycker du om gul-bil-leken:   otroligt rolig, när jag var 12.
Mycket pengar har du i plånboken just nu: Pengar?? Tusen småmynt, cirkus 90 kr
Mycket är klockan:   14:44
Många kontakter har du på msn:   Alldeles för många
Spenderar du en regnig dag bäst:   i sängen vart annas?


VEM:

Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där?   Ingen aning, mitt batteri är dött, antagligen från R

Pratar du med på msn just nu?    Ingen, jag är på jobbet
Ringde dig senast?    Min Sambo
Pussade dig senast?    Min sambo

Vill du kasta en sten i huvudet på?  Fritzl
Saknar du mest just nu?  Min säng
Ska du träffa imorgon?    Ingen spec, min sambo
Sov du med senast?    min sambo
Festade du med senast?    Johanna J
Vem fick du senast sms av?   Malin


JA- OCH NEJ-FRÅGOR:

Cyklat utan händerna:
  ja ibland, om jag känner cykeln
Gråtit en hel natt:    nej men ganska nära en hel natt
Druckit så du spytt: brukar oftast sluta så ja...
Åkt vattenskidor:     nopp
Åkt rullstol:   jajemen
Gjort en bakåtkullerbytta:   ja, en sned sådan
Köpt lösgodis för över 50 kr: går det att köpa för under 50 kr???
Haft träningsvärk:  ja tyvärr
Önskat att du var det andra könet: ja, framför allt när man ska kissa och man inte kan sätta sig någonstans. Då hade de varit gutt att bara hala fram slangen.  
Sett din kompis i rosa kanindräkt:  nej tack gode gud


huvud fullt med snor

Idag är ingen bra dag, vi hade möte runt kl 10, och då bestämde sig nästan för att sätta propp på sig själv, vilket innebar att kunna prata gick inte spec bra.

Det har nu resulterat i lite huvudvärk, ont i nacken och allmänt ont i öronen, så just nu vill jag bara åka hem,lägga mig i badet och sova! Gud vad jag önskar att jag vore en björn, sova ett par månader i rad vore fasen inte fel.

Annars så gråter han Fritzl i rätten och tycker allmänt synd om sig själv, patetiskt! Han är mycket väl medveten om vad han har gjort för fel och nu försöker han nå ut till alla människor med stort hjärta med förhoppningen om att få ett lindrigare straff. 
Nu gråter han över sin barndom. HEY??! Alla har vi väl inte haft en fläckfri barndom, men inte fan kan jag skylla på mina föräldrar om jag våldtar och håller mina barn inlåsta i typ 30 år.

Skjut människan, så slipper alla honom, vore inte det bäst så?lite mingelbilder från helgen!


Här kommer lite mingelbilder från o-hamn
Nedan är sofia, johanna och jag (hyfsat normala)
Det är inte så illa som det ser ut, jag lyckades faktiskt bara blunda vid fel tillfälle, men det är väl så nära ett fyllekort kia vi kan komma =)Här är jag cool, nyss inkommen på la scala, hetaste innestället i o-hamn ;)
Johanna och någon som hon antagligen känner :)


Det är först nu det spårar det ut för johannaEfter det blev det bara värre och värre.

Damerna var först in och sist ut, se så tomt det är, ändå är de redo att dansa lite till ;)


Daimtårta

Nu är man tillbaka från en helg o o-hamn och resten på resande fot.

Gårkvällen blev hård, på många sätt, lite hårda men antagligen nyttiga ord för en av tjejerna. Hon håller på likadant med en kille som någon annan jag känner. Förhoppningsvis tog hon till sig något jag sa.

Sen blev det utgång, träffade mycket gammalt folk, som alla tydligen har fastnat på OKG :)
Sen blev det pizza slice, helt otroligt men dom kostar 25kr/ slice. HUTLÖST! på äldre dar så kostade dom 15 kr.

Idag blev det lite mamma, och daimtårta, buss hem och nu kom jag precis upp ur bubbelbadet! OTROLIGT SKÖNT!  Lite tända ljus, och bubbel. Så härligt! Kommer bada varje dag efter jobbet, ladda batterierna lite :)

Ny vecka, känns som om det kommer vara en liten lättare vecka, och jag hoppas på det!

Imorgon kommer en liten uppsats om livet. Missa inte det!

Puss och Godnatt!

här har vi sofia! Inte riktigt

MMS

här har vi sofia! Inte riktigt nykter:)


här är slutresultatet! Efter a

MMS

här är slutresultatet! Efter all färgning och klippning. Hemkomsten blev halv två! Suck! Men fint blev det!


så här blev resultatet! Nu är

MMS

så här blev resultatet! Nu är det bara klippning kvar ;) eller inte! Puss hej


helt plötsligt känner jag mig

MMS

helt plötsligt känner jag mig lite osäker på vart de här bär av! Nu är de ur sköljning:)


Nu sitter man i stolen. Just n

MMS

Nu sitter man i stolen. Just nu blå i skallen,min syster sliter och drar och jag gråter snart. Men som man säger, vill du vara fin får du lida pin:) puss


ångest, vad ska jag göra?

Nu har äventyret börjat!

Tog bussen till o-hamn, tittade in hos evald för att lämna lite grejer, sen till skrika där syrran bor, ingen täckning på mobilen by the way (vilken håla), nu har jag duschat, rakat mej ock lyssnat på radio, i deras deluxe dusch, inte helt fel!

Snart ska vi in till o-hamn igen, käka lite och sen fixa håret, jag har big ångest för detta då jag inte riktigt et vad jag vill göra. Ska passa på att ringa min sambo, som till 95% säkert sitter i bubbelkaret när jag ringer ;)

Imorgon är det stan och sen fest!
Ska bli sköj!

Puss på er!

badrummet

MMS


Här har ni badrummet, nu har dom satt in handfatet, den snygga blandaren och toaletten. Idag gör dom det sista, dvs torkar av väggar och golv (ser ju inte så frächt ut just nu ) och koppla in rör och badkar och TVÄTTMASKIN!!

Synd bara att jag inte får se det förrän söndag :(


Mina brister

Jag är ett skämt som person, jag tror jag kan allt, jag tror att jag är många gånger bättre än andra.
Vilket egentligen inte stämmer.

Mina brister:
- Jag skjuter upp saker i tid och otid.
- Jag skulle egentligen tagit körkort för 5 år,
- Sköt upp min läkartid, tills jag till slut missade den och nu struntat i det.
- Beter mej oftast mer som en man än kvinna
- Måste alltid rätta människor när dom säger ett ord i fel form
- Celluliter i princip över hela kroppen.
- Mitt ansikte ser ut som en krigszon, med kratrar och hela kittet.
- Jag har helt ärligt minne som en guldfisk
- Dålig på att ta kritik
- Tycker ofta synd om mig själv, gråter gärna en skvätt för att sen gråta lite till mig
- Jag tröstäter
- Jag tröstdricker (framför allt cola)
- Jag kan inte bli full utan att 95% av gångerna spy
Jag går utåt med mina fötter som Charlie
- Jag tycker att jag spenderar mindre pengar än R, fastän det nog oftast ändå är tvärtom
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sjukaste någonsin!

Jag trodde från början att det var ett aprilskämt, helt ärligt! Det kan ju inte stämma.

Här är länken: http://www.svenskbladet.se/sverige/index.php?alias=arvidsjaurpolisen_griper_8_arig_flicka.html


Det är bland det sjukaste jag läst. Tror fortfarande inte på det, men artikeln är publicerad den 22 feb, så det är isåfall en väldigt tidigt skämt!

Följande tycker jag låter otroligt hemskt...

Dock började flickan gråta och sa att hon ville "Gå hem till mamma" när konstapeln skulle arrestera henne. När hon slutligen vägrade samarbeta och stretade emot greps hon även för våldsamt motstånd mot tjänsteman förutom förargelseväckande beteende och urinering på allmän plats.

Hunden hade precis kissat klart när polisbilen slirade in bakom dem med sirenerna på, föraren bländade flickan och hunden med helljusen och en kvinnlig polis stormade ut ur bilen och skrek "STANNA POLIS!" Flickan fick sedan lägga sig på gatan medan den kvinnliga polisen närmade sig henne med ena handen på tjänstevapnet, berättar Elof Gunnarsson som befann sig i närheten.

När flickan väl visiterats för att försäkra sig om att hon inte bar på något vapen skulle polisen sätta henne i patrullbilen, det var då hon vägrade.

- Flickan grät och när polisen tog henne i armbågen tjurade hon till och sa "Vill inte!!", då handfängslade de henne och lyfte henne in i bilen, berättar Elof.

Håller ni inte med mej om denna, SJUKT!


trött trött trött så ja spyr!

På att inte folk kan säga vad dom tycker! Så jävla trött på alla jävla falska människor som finns där ute! Stå för vad fan ni tycker och vad fan ni gör istället för att prata bakom ryggen och konspirera på alla möjliga sätt.
Stör mej som fan!


/Bitter f****n is back!


Grattis!

Morfar som hade namnsdag igår, det glömde jag totalt bort att skriva!

Gårdagen var rolig, jag jobbade, solade, sen gick jag och handlade en skitsnygg ryggsäck till Sara. Efter det bowlade vi, och jag utklassade hela bunten, Helena var närmast och hade gjort ett stort uppryck mot förra gången:)

Idag är det mestadels jobb och sen packa, jag har verkligen INGENTING att ha på mig, vilket ger mej lite ångest! Men jag får väl handla något ;)
Imorgon bär det iväg till o-hamn för klippning, can't wait i can tell you!

Gårdagens lärdom: Smärta är relativt, jag tål smärta rätt bra ;)

Solning för slanten

Gårdagen bjöd inte på några större nyheter!
Jag gick till solariet efter jobbet, handlade saker så jag kunde laga ugnspannkaka.
Sen när jag kom hem, ställde jag mig och lagade detta, sen var det att springa ner i tvättstugan och börja tvätta.

Sen kom Sandra och Alex, vi bytte telefon, sen skulle dom till nybro, och S skulle sola, så jag hängde på och solade i ett ståsolarie. HERREGUD vad jobbigt det var, bara att stå upp, sjukt varmt eftersom värmen inte tog sig ut någonstans. Höll på att avlida, men nu är jag brunare iaf, vilket känns bra ;)Idag är det bowling för hela slanten, skit kul ska det bli!

Gutten lutten!

Idag fick jag skjuts till jobbet, jag kunde gå upp kl 7, för tidigare än så behövs verkligen inte, då jag inte kan gå på toa, för J ligger fortf och sover.

Jag kan inte sminka mej ordentligt för jag har ingen spegel, och utan spegel kan jag heller inte göra mej fin i håret, (har ingen aning om hur jag ser ut idag)

Ska bli så jävla skönt med ett badrum igen och jag lovar att nästa gång jag gör iordning ett badrum, då ska jag bo på lyxhotell hela tiden, det har jag lovat mej själv. Detta var inte alls roligt!

Idag är en speciell dag, mer än så säger jag inte!
Puss hej!

kinesiska tecken!

Jag är ute efter mitt namn i kinesiskt tecken, så om det finns någon där ute, eller någon som känner någon o.s.v som kan hjälpa mej så maila mig jätte gärna på pafylld@hotmail.com

För nu jävlar ska det taggas ;)Hittade denna på en sida, men man vet ju aldrig om det det står, stämmer med det jag tror. Det kan ju lika gärna stå jag äter bajs. och det vill jag ju inte ;)

Så help me!

tatueringar!

Är riktigt riktigt sugen på en tatto, jag funderar på en liknande som denna, eller kanske t.o.m en ripp of...
Vad sägs?


Drama

Veckans citat
Gårdagen kan vi inte få tillbaka, men morgondagen är vår att vinna eller förlora

Tycker detta citatet stämmer bra, vi kan inte göra så mycket för gårdagen, ingen idé att ha ångest för något, vi kan bara göra något åt den dagen som är!

En annan sak är också att ord kan såra mer än handlingar, vilket ibland är svårt för folk att ta till sig!
Det finns bra och mindre bra och mycket mindre bra sätt att säga något till en en annan människa, och ibland så kan jag känna att folk borde lära sig det. För ord sårar faktiskt!

Idag läggs golvet, snart är det ett klart badrum, nu börjar det se ut som ett faktiskt, känns väldigt kul!fantastiskt!

MMS

Idag kom jag upp redan vid tjugo i sju, nytt rekord då jag inte alls var lika trött som vanligt! Det känns mycket bra! idag ska jag sätta igång med ALLT som jag lovat mig själv! det ska nog gå helt okej :) puss hej!


nedräkning

Denna veckan kommer vara den jobbigaste av dom alla.
Så mycket att se fram emot, så jag vet inte vart jag ska börja

Idag, inte så mycket att se fram emot, ska gå till obs och köpa skurmedel och födelsedagspresent till mor min. (undra vad det kan vara:)
Tisdag- solning med Sandra, ev en liten fika också kanske, sen är det ju dock städning och tvättning, (känns ju så där kul, men ändå roligt att börja få iordning det)
Onsdag är det två timmars bowling med brudarna
Torsdag- då är badrummet nästan klart.
Fredag- klippa och färga mitt hår, åka hem till mor min och hälsa på!
Lördag- lite fest och mys med johanna i oskarshamn.
Söndag- komma hem och lägga sig i bubbelkaret med R.

Slå det om ni kan ;)

"fondvägg"

MMS

nu har tony börjat jobba igen, en liten "fondvägg" har kommit upp! ska bli kul att se golvet sen! puss o kram!


Deo till tusen

söndagen snart till ända, jag har inte gjort många knop idag inte, inte riktigt enligt mina planer men är rätt nöjd idag ändå.

Vaknade sent, lite BB, lite duschning och sen upp till A för lite matlagning, drog inte rätt länge på tiden, men vi såg wipeout vilket var jävligt roligt!
Nu har jag målat naglarna och kollar på night rider, en härlig söndag helt enkelt!

Igår gjorde R en tatuering, sjukt snyggt, och det lilla snedsteget pratar vi inte om ;)

Nu ska ja fundera vad av alla mina rena kläder jag ska ha på mig, tisdag kan vi äntligen tvätta, just nu finns typ inget rent! SUCK, blir att använda mycket deo ;)

Sov gott på er!

Schlutt

dagen har varit lång, som sagt,alla affärer runt idag, min dator har kommit hem. Nej inte elgiganten men netonet, samma shiit ;)
Sen blev det tjejkväll hos Malin, utsökt tacopaj, bra jobbat malin.

Sen spelade vi
alias, där man ska beskriva något med ord, så får den andra gissa,
Det roligaste var malin själv som kom med.
- En kille som åker skidor.(Malin)
- Per Elofsson?
- Nej....(Malin)
- Gunde Svan...
- Nej..... men åå han åker inte skidor (skrattar)(Malin)
Efter mycket om och men fick vi henne att säga vem det var.
- Gustav Vasa....haha,,,

Jag och Carro
låg ner av skratt, tårarna bara spröt på mej! Haha, det gjorde kvällen skit bra!

Nu är jag hemma hos A, R och han umgås lite, jag ska kolla på en film på fyran och bara slappa. Imorgon är det söndag, något ångest eftersom det snart är jobb igen, MEN jag får ju faktiskt klippa mej på fredag, något att se fram emot, OCH badrummet of course =)

Nej nu är det dags att lägga ner!
puss på er!
tjejkväll!

MMS

Nu är jag redo för tjejkväll, nya skjortan på! Den är mkt finare i verkligheten :)


nu har vi åkt kalmar runt

MMS

kalmar runt, först ikea,sen bolaget,sen coop, sen elgiganten och nu media markt. Jag är helt slut:)


shopping

vaknade inte allt för sent idag, vilket känns bra! Idg blir det lite shopping och sen hem till Malin för lite tjejkväll. Det ska bli roligt!
Kommer nog blogga en del om detta senare idag, så håll utkik =)

För övrigt så är jag nog totalt svart runt ögonen, men jag har ingen spegel, så det ska bli spännande att gå ut!

SUCK

MMS

Just nu ligger jag i sängen och hatar min sambo! hade han inte dragit igång badrumsrenoveringen hade jag inte behövt stiga upp ur min varma säng, gå upp till J oxh tvätta av mig och kissa för kvällen! Jag orkar inte, vill inte! hade jag haft blöjor hemma hade jag satt på mig en! dagens lärdom: ge inte upp! man har bra och sämre dagar, och ibland behöver jag bli upplockad också! nu ska jag lägga täcket över huvudet!


Är det möjligt....

Kan man längta mer till att fredagen ska bli 16.00?
Jag tror inte det!?

strumpor...

Igår kväll kom vi in på att sova. Både M och min sambo tycker att jag är den absolut märkligaste människan på jorden för att jag oftast sover med strumpor på, oftast har jag även bh:n på. OCH täcket ligger åt fel håll. dvs att öppningen är uppåt och inte nedåt.

Varje gång blir det ramaskri när vi pratar om detta, och jag är inte fan till att förstå varför.

Ja menar när jag väl sover, spelar väl inte strumporna eller täcket någon roll? Det är en säng, den är mjuk och jag sover gott.
För min del skulle jag kunna sova i en soptunna varje natt, visserligen luktar det ju, men det är väl något man vänjer sig vid ids nog.

Dessutom har jag en annorlunda stil när jag sover, benen ligger kors och tvärs, och jag håller upp dom i luften, släpper ner dom halvvägs och sen upp igen. Jag ser det ju enbart som gratis motion eftersom jag inte är medveten om att jag gör det, men M tycker att det är mycket konstigt.

Inte undra på att jag är så trött om morgnarna, jag kör ju ett stenhårt styrkepass varje natt ;)

nu händer det mer!

MMS

Nu sker de grejer! nu börjar det roliga! :) snart ser de ut som ett badrum! :)


oh my god!

Idag var en sån dag då man absolut inte vill gå upp! Precis som alla andra dagar of course!
Men idag tog jag mej upp 06.37!!!!!! Vilket är rekord, så tidigt har jag inte varit uppe på veckor, jag kom i tid till jobbet, jag har en "bra" makeup lagd på ansiktet, jag har alla kläder på mej, ingenting ut o in som ja brukar.
Jag har t.o.m borstat tänderna två gånger!

Nytt rekord och jag är skit nöjd med detta!
Sen att jag är trött som en jag vet inte vad, det hör inte till detta, detta är rent skryt om att jag gick upp, utan hjälp från någon annan.

De ni!

stort frågetecken!

MMS

en traktor som sopar gatan tjugo i tolv på natten? varför? känns otroligt konstigt! eller hur!?


mkt att se fram emot

Nu har jag planerat lite, det blir o-hamn för hela slanten nästa helg.
Fredagen blir det klippning, (äntligen) jag kan inte göra ett skit med håret. Me love syrran!

Sen tänkte jag åka hem till mamma på fredagen till lördagen, antar att det är ok:at med dig mamsen?
Lördagen till evald med lite party party! Alldeles för länge sedan.
Söndagen hem, däcka i bubbelbadet och sen jobba igen.

Kvällen bjuder på BB, as usual! =)

Natti natti....

Dagena lärdom:
Man står sig inte på gröt och en biskvi en hel dag

Munkavel

Nu är man hemma, det ser rätt okej ut, all skit är ute, bara dammet kvar! Men lite mer lägenhet och inte byggplats! Det känns bra!

Tydligen så har folk uppfattningen om att denna blogg kan styras av andra än mej. Vilket är totalt fel, vet inte riktigt vart ni fick den idén om. Kanske gästbloggare då, men inget annat. Jag skriver om vad som sker i mitt liv, bra som dåligt!  Som min header säger, det är drama, komedi, familj, vänskap och jobb. Allt det är mitt liv och det skriver jag om.

Är det jobbigt, läs inte min skit då, jag hänger inte ut andra (förutom min sambo DÅ ;) annars är jag anonym med det jag skriver.

Nog om detta,en gång för alla jag sitter och är rastlös, jag vill duscha men orkar inte gå upp till J, känns konstigt att vara i en lägenheten och dessutom duscha där, när man själv inte bor där och ingen annan är där. Sen kom jag på att imorgon kommer jag att se ut som en zombie eftersom alla mina grejer är hos M. SUCK! Kanske borde sova där i alla fall! ;)well well cykelställ, ta hand om er! :)


 


nu börjar de hända grejer

MMS

nu sker de mkt, här är vårt nya tak! ser riktigt snyggt ut:)


det nya alternativet

MMS

okej nu fick jag en bild på nya golvet! som R har valt! vad sägs? Hiss eller Diss? Ris eller Ros?


snart klar

Nu är jag snart klar med det jag måste få klart. Sen tror jag att jag kan andas igen!
Känns bra!

Det blev ingen fika idag med T, lite trist men det finns ju annat man kan göra. Tyvärr blir det väl så att det blir städning idag. Dom skulle röja så R trodde att det skulle gå att städa. Vi får väl se! ;)

Dagens citat
Vänskap är en själ som tagit bostad i två kroppar
AristotelesBrunt är fult!

Min sambo är inte riktigt som han ska, han har inte den där genen att lyssna på sin sambo (mig)
Alla andra (verkar det som iaf) har världens pli på sina killar, och dom gör allt dom ber om. Lyssnar på deras åsikter. Men inte min R.

Klinker:et som vi ska ha i badrummet, lutade lite åt det bruna, och som ni har sett på bilderna så hade vi en FUL brun plast matta, så jag är mäkta trött på brunt. Brunt är fult!

När jag påpekade detta, höll inte min sambo med alls, utan då klagade jag bara. Så jag la ner den diskussionen och förlikade mej med tanken om ett halvbrunt badrum.

Idag ringer han och säger att Tony (han som pratar som tony irwing) hade också sagt att det var lite åt det bruna och att svart vore finare. och VIPPS så ska dom åka och byta ut det. WHAT?!

En främling som han pratade med i 2 veckor, lyssnar han på, men mej, sin sambo sedan fyra år tillbaka, då klagar jag bara.

Jag måste fila på mina metoder, för det här håller ju inte i längden! Eller hur!

För övrigt har min dator kommit, så förhoppningsvis kan jag hämta min bebis idag! Som jag saknat den, hoppas nu att den är fixad och inte bara omformaterad som min telefon var!

Puss på er!

runnerup

okej jag vann inte men 8 poäng efter, efter massor med runda ringar, 5 stycken på raken. Otur kanske!
Klotet fastnar fortfarande , jag har ett tjockt finger, går det att banta just de fingret? Helt allvarligt, jag saknar det klotet, och det saknar nog mig. =)

Det var mycket skratt idag, framför allt Cia var utsatt, men så är det om man skriker ut sitt privatliv i lunchrummet, jag har redan ett namn för honom.... kägelmannen :)

Nu är de snart big brother på tv:n. Jag skulle älska big brother huset, eller älska var väl ett starkt ord, men jag skulle kunna söka, om ja vore singel.

R skulle inte klara av att ha mej i huset. Men tänk er mej, utan bloggen, utan t:v:n, utan musik. Allt sånt! Snacka om utmaning. Jag vore nog rätt underhållande också ;)

Dagens lärdom, lite gråt och en promenad gör fan inte saken bättre, jag har testat!oookej

first of all, yes bumling mamman, det är förjävligt, och så oft ni är i kalmar, så borde ni titta in lite mer! Då kan vi bubbla i bad karet du och jag, du med vin, jag med hallonsaft. Är det en dejt eller ? ;)

Second... yepp du har så rätt E, men du kommer inte att ändra dig och du bryr dig inte om vår vänskap för då skulle du inte göra och bete dig som du gör. som sagt inte arg på dig, bara mkt besviken. För er som inte fattar ett skit så är detta ett stort drama i mitt liv just nu, som hållt på i två år, som jag är trött på, mer behövs inte sägas

Third, det stora då, är bowlingen ikväll, nu börjar jag bli laddad, druckit 5 red bull, två alvedon, och redo att köra. Tur tröjan är på, den rosa Sara. Nu kan ni inte hinda mej ;)

Puss till er alla!

kinder

MMS

Jag fullkomligt älskar kinder choklad! skulle kunna leva enbart på de! fyra stycken på maxi för tio kr! som hittat!


Kära S....Fick denna av en nyvunnen vän till mig! Sånt där värmer i hjärtat när man får en sån sak, en slags bekräftelse på att man är omtyckt.
Vänner är något som är dyrbart för mej, det är inget jag slänger iväg i onödan, utan då ska det vara att jag är riktigt besviken, frustrerad och ledsen på min vän.

Det finns inget mer som jag hatar när en vän inte är ärlig, ljuger, dåliga undanflykter. Inte berättar saker för en, att man inte anförtror sig.
Jag kan vara
glappig i käften, det kan jag erkänna, MEN jag vet när man ska hålla något hemligt och när det inte är lika farligt.

Och än så länge har mina vänskaper betytt något, jag tänker spec på en vän, där vi haft otroliga upp och nedgångar, och vi har ALLTID hittat tillbaka till varandra. Vi kan vara som hund och katt, och samtidigt 100% ärliga med varandra. Oavsett hur jobbigt det än är.

Tråkigt att det inte alltid blir så, för vissa människor kan ju inte ändra sig, och framför allt stör det mej när dom själva vet att det dom gör inte är ok, och försöker dölja det med dåliga ursäkter och på helt vansinniga sätt. Antingen står man för det man gör, eller så låter man bli att göra det överhuvudtaget. Det äcklar mej!

Tåget har gått, stannar aldrig mer igen!I've pissed him of!

I början nu trodde jag bara att det helt enkelt var för mycket att göra.
Men nu insåg jag att jag trodde heelt fel!

I've pissed Him of där uppe, för någon makt är iaf emot mig. För inte nog med allt vanligt man har att göra, då dyker det upp annat. Nu sitter jag med provisioner, och måste dra ut statistik från två olika ställen, försöka räkna ihop och SEN kan jag börja lägga in. Tar mej minst hela dagen!
Den som sa att man inte behöver lära sig delat med, gånger, plus minus och procent, den har heelt fel, för det är fan det enda jag använder.

Nu är frågan vad jag ska göra för att få makterna att vara lite snällare mot mig! För nu är det inte roligt längre!

love tisdagar

Mina kollegor klagar alltid på tisdagar, med Ramona i spetsen. Tror nog hon hatar tisdagar lika mycket som innan. Vissa hundar lär sig aldrig att sitta ;)

Men jag fullkomligt älskar tisdagar, iaf tv tisdagar. Idag är det den rätte för rosing, sen desperate housewifes, brothers and sisters och big brother. Me like!

Nu käkar vi lite ost och kex jag och Malin! Något mys måste vi få ha!

Lite bilder kommer på badrummet och inte bara den stökige hallen, och min sambo gör ett hästjobb med badrummet och katterna. Love till honom!

Slutsatsen av detta, när arbetsdagen är slut börjar livet.

mitt hem

MMS

Mitt hem ser ni här! otroligt stökigt, damm överallt! är glad att jag inte sover hemma! :)


sjukt glad!

Idag fick jag ett mail av en kollega...

Jag har köpt en kaka å bulle till dig...

Mitt hjärta började blöda, så gulligt, så jag fick en biskvi, det var nog bland den godaste jag har ätit!Gulle dig! ;)

toapapper!

Richard och jag kan aldrig hålla sams om saker när vi handlar.
Jag är spara och han är slösa. Det är något som jag har skrivit om tidigare!

Det kan insåg igår när jag satt på toaletten här på jobbet, så är det en stor skillnad mellan toa papper och toa papper.
Just den toaletten jag hamnade på, var det helt ärligt sandpapper som dom ville att jag skulle torka mej med. Så nu har man rivmärken i arslet som kommer göra R misstänksam på otrohet.

Härdanefter ska jag kartlägga vilka toaletter som har det bra toapappret och dom som skall bannlysas!
Det här får absolut aldrig ske igen!

Och jag och min älskling ska alltid köpa det lenaste och mjukaste pappret man kan hitta! Det är det värt för att min rumpestump ska må bra!

Hur mår ni annars idag då?

dålig humor!

hörde en rolig historia på tv:n.

Varför kan inte en hjort ångra sig....?hjort är hjort... (gjort är gjort)....

Skit rolig, eller hur!

bra pappa??

okej jag vet att jag inte alltid har alla hästar hemma.
Men när jag läser en sån här sak....Så gör det mej totalt vansinnig. Jag släcker lampan så dom andra barnen inte kan se. Men guuud vad snällt av dig att släcka lampan, då slipper barnen se, då hör dom ju bara, och det är ju bättre än inget? Eller hur, en applåd till Josef för att han tänkte på dom andra barnen. Otroligt omtänksamt! (hoppas ni fattar ironin)
Men du funderade aldrig på att INTE VÅLDTA din dotter?
Jävla pucko, sånna människor borde skjutas, på stutts!
jag kan ta åt mej de arbetet, frilansa som en yrkesmördare!  Bring it on!
Familjen kan få bestämma vart jag ska skjuta, dö direkt på första skottet, eller ska människan få lida lite.

Nu är jag förbannad!

väggen

MMS

Här är väggen som ska rivas ner och flyttas! det är de som sker idag! spännande!


förebild på badrummet

MMS

Här är det absolut fulaste badrums golv ni kan hitta!


Nu börjar vi...

okej sorry att jg inte har skrivit, jag har haft en liten paus!
Men nu måste jag börja igen, nu är jag på G igen.

Idag böjar vi renoveringen i badrummet, det absolut roligaste med detta förutom slutresultatet då (hoppas jag) så heter killen som hjälper oss med badrumet Tony, tony är från england och pratar precis som Tony Iewing. Otroligt roligt och underhållande. Nästan så jag funderar på att bo hemma bara för att höra tony prata så roligt hela veckan.

Men jag har faktiskt packat min väska och tänker bo hos malin denna veckan tills badrummet är klart, för jag veet hur det kommer sluta mellan mig och R om jag är här. BRÅK!
jag gillar slutresultatet av en renoveringen men inte det emellan.

Just nu står irwing och bankar i badrummet, det låter som han river hela skiten.... haha det är ju just det han gör. ;)

Dags att åka till jobbet, idag känner jag mej skit snygg ;)

Puss på er!

RSS 2.0