lite alone time

Idag fick R något slags ryck och sa att han skulle in till kalmar och att han tänkte ta med sig W

Efter lite ångest så tänkte jag att nu ska jag allt släppa ifrån mej min skatt och låta pappa göra lite grovgöra (innerst inne hoppades jag även på att W skulle göra en riktig bajsblöja så R fick sig en hård utmaning )

Sagt och gjort, grabbarna åkte iväg och jag målade naglarna som jag tänkt göra ända sedan W anlände till denna jord!

Sen gick jag hem till mamma och drack lite kaffe, i helgen nu kommer farmor och extra farfar på besök, så fullt upp!
Datorn är numera framme på barbordet, så jag kan blogga lite oftare! Rutiner har börjat anlända i detta hus!


Love love love

Min käre vän Anita hade köpt Eminems nya album, och jag var ju inte sen att hänga på!

Favoritlåten är denna.... hittills i alla fall!




suck

Försökt nu två gånger ladda upp videon, går åt helvete!
Nu är jag förbannad och irriterad så jag lägger ner!

Screeeew you!

Nu ska jag gosa med min lilleman istället! Mycket bedre!

En tom skrinda....

Jag har inte stenkoll vad som sker på området, vilka bor här o.s.v
Allt jag hör är vad mor och far berättar för mej, MEN något jag lagt märke till är att det är en kvinna som nu både igår och idag går förbi oss med en tom skrinda!

EN TOM SKRINDA...??

Har inte listat ut vad hon håller på med, ska dubbelkolla med mor om hon har någon teori. Det hade ju varit lite lättare om hon hade skrindan full med typ stöldgods ;)


dessa katter och detta barn....

God midnatt almost!

Min katt sitter utanför min sovrumsdörr och krafsar och vill komma in. Han höll på att driva mej till vansinne förra natten och jag planerar inte en favorit i repris

Nu sitter han dock utanför dörren och mjauar, väcker han lilleman vrider jag nog nacken av honom. I NEED MY SLEEP!! (ironi)

Den andra kissen är ute på vift, min mor ringde och sa att hon hört två katter bråka, jag ber till gud att det inte var vår kisse!

För övrigt har vi haft en bra dag jag och Winton. Han har varit på bra humör, han har vänt sig från mage till rygg (enbart för han hatar magläge) han är inte ett dugg intresserad av att vända sig, däremot stå är hans favorit!

Tror han håller på att få tänder, för jävlar i min låda vad han gnor och har sig. Vår lilla skatt har humör för säkert tjugo ungar. Han blir så arg, har han på film som jag tänkte lägga upp imorgon så kan ni få se!

Imorgon kommer svärmor och hennes kille, så det är vad helgen bjuder på! Dessutom kommer mannen hem och det brukar oftast vara positivt ;)

Nehe om ja ska ta o knoppa, så man får lite sömn, lilleman vaknade vid kl halv fem imorse. So u never know när han vaknar...

Nattinatti!


Så här ser man ut när man fått för lite sö...

img_0002 (MMS)

Så här ser man ut när man fått för lite sömn! Så härligt vacker jag är! ;)


startar dagen med winton

En video när Winton gråter på sitt lite udda vis, notera minen som W gör när mormor sätter igång hårblåsen. Oslagbar ;)


Lite ljud och bild...

Winton och moster Maria




Winton på knasigt humör


morgonpigg??

Jaha då var det kväller!
Tänkte jag skulle fippla med min iphone o lägga över alla bilder jag har på den! Börjar bli fullt o då har jag ju lite roligt att lägga upp här också!

Imorgon åker sambon iväg och jobbar, blir inte så många dagar dock, så det är skönt!

För övrigt är det lugnt på fronten här, lilleman har plötsligt blivit morgonmänniska och från att ha kunnat sova till halv åtta- kl nio så vaknar han nu halv sex. BIG DIFFERENCE!!

Hoppas det går över snart, hehe!

God natt på er!

mörka moln

Så har snart denna dag passerat!

Winton är på sitt nästan sämsta humör där absolut ingenting är bra! Riktigt förbannad och ingenting är bra. Från det att han vaknar tills han somnar om, eller käkar. Där har vi ett härligt ljust somrigt fönster på fem tio minuter av glädje! Sen kommer det svarta molnet igen!

Fruktansvärt jobbigt i längden!
Någon annan som har liknande situation??

nobelt besök...

Haft nobelt besök här idag!
Min käre vän johanna kom på besök, vi har haft stort avstånd mellan oss ett bra tag men nu när vi flyttat är de lite närmare!
Så idag dök hon upp, mycket uppskattat!

Vi har snackat, käkat mat och så har hon gullat med winton såklart!

Nu ska jag kolla på tv, ikväll kommer favvis programet rehab med dr drew!! Längtar!

mini semester

Jag har varit på minisemester!
Därav min frånvaro!

Det är sjukt svårt att blogga via iphonen, önskar dom kom med en app, så man kan blogga oftare!

Hur eller hur har jag och min sambo varit på lite minisemester i storstaden estocolmo!

Tillsammans med två vänner och deras flickvänner (flickvännerna hade ingen aning om vart dom skulle) så blidde det gröna lund och sovning på hotell. Tyvärr så var det urkasst väder så det blidde inte många åk på gröna lund!

Har betalat våra tusen räkningar nu, så nu är den ångesten avklarad för en månad framöver!
Nu ska jag locka hit lillasyster på en iskaffe, lillemannen sover, får se hur länge till de varar!

Puss heej!

I'll take some of it back

Jag kan ju inte slita mej från programmen om förlossning, så livet på Bb var det jag bänkade mej framför ikväll

Tjejen skrek och stånkade och jag sj'lv försökte minnas om jag skrek så mycket? Var jag coolare, eller t.o.m värre! Jag led med henne, och varje gång en unge sedan tittar ut, med sina skrynkliga händer, sitt ihop trycka ansikte och deras bebis ljud, så faller tårarna.

Att föda barn är vackert, inte under tiden, men efter!

Kommer alltid att minnas efter förlossningen, när jag kommit in på mitt rum, R och hans pappa har sagt hej då, man är utmattad efter en tuff förlossning och grymt lite sömn

Jag satt där och stirrade på min bara några timmar gamla son, och han stirrade på mej. Säkert två timmar gick och vi fortsatte stirra

Så efter varje kvällsmål, tar jag min son i famnen, lägger honom med snutten och sin napp, och så stirrar vi på varandra en stund, tills hans urgulliga ögonlock börjar bli tunga! sen är de natti natti för honom

Nu är de natti natti för mej, har ingen som kan stirra mej i ögonen, så jag tänkte tvinga en av katterna att glo lite:)

Roande

Har nu fått två roande kommentarer om mitt gravid igen inlägg! Jag är väl lite mer extrem kanske men andra har även de där ALDRIG igen känslan :) Sitter nu i Kalmar, en resa avklarade. One to go!! I can do this :)

Gravid igen??

Det har gått snart 4,5 månader sedan jag låg och pustade, frustade, skrek , grät och sprack när lilleman skulle komma till världen.

Denna tiden efter har jag hunnit med många avsnitt av unga mödrar, förlossningskliniken o.s.v där man har sett gravida, och födsel av bebisar

Trots att det gått denna ändock långa tid, och ändock att jag älskar min konstiga lilla bebis över allt annat så får jag ångest av att se någon annan föda barn.

När jag ser gravida tjejer på stan så tänker jag faktiskt, STACKARS DIG vad du har att vänta dig. En födsel på xx antal timmar, sömnlösa nätter, eller väldigt få sömntimmar. Detta eviga oroande när bebisen skriker. Magen? Hunger? Nu rosslade det allt när han andades. ANDAS HAN ÖVERHUVUDTAGET??

Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är nu 25 bast, och trots en massa läsande, surfande efter information så kom detta som en stor käftsmäll! Snacka om oförberedd och p.g.a detta så kommer jag nöja med med ett barn. Aldrig någonsin trodde jag att det skulle vara så påfrestande och jag fick ändå rådet att njuuuut nu innan bebisen kommer.

Jag älskar Winton, älskar honom så mycket och därför får han säkert över 500 pussar på hela honom varje dag. plus ca 200 av mormor och 100 av moster. Så kan jag inte för mitt liv förstå hur man orkar med två barn, och sen när man kommer börja jobba. Matematiken för mej går inte ihop

Jag önskar att jag kunde säga att guuud vad undebart det var att vara gravid men allt jag tänker när jag ser mina magbilder är min fruktansvärda gravidacne, mina tigerränder på magen och ballongfötter. Jag ser hellre framåt och njuter av det jag fick av graviditet.

Men att få ett barn till finns inte på kartan, but heey, who knows!

Är jag den enda därute som känner såhär?

En tur till netto

Att bloggan via ifönen är inte de lättaste! Så blir bara några korta inlägg när jag inte har tillgång till dator! Vi har i alla fall gått en sväng till netto! Mitt favorithak här i Mönsterås! För övrigt har jag fått i lilleman bra med mat, kan ju vara för att han vakna kl sju! Är definitivt bortskämd med min älskling att sova till åtta nio varje morgon! Nu ska vi käka pannkakor! Lillasyster ska laga och till efterrätt blir det iskaffe:)

Mina finaste












where to begin??

Jag vet inte ens vart jag ska börja!
Bloggningen har legat på is, riktigt på is för första gången
Viljan att blogga finns, men orken att göra det har varit desto svårare

Inte speciellt ofta får jag tunghäfta men nu har det i princip varit så

Det mesta just nu har varit upp och ner, W har varit i en riktig grinig period då jag nästintill lagt ut ungen på blocket. När dom enda glada minutrarna inträffar 5-10 min efter sömn och sen är det bara grin grin grin så tär det fan på en.

On top of that, så har det varit flytt, den där jääääävla lägenheten blir aldrig såld och vi står med räkningar upp till halsen, så känns de i alla fall.

Vi har nu kommit tillrätta i vårt nya hem, jag känner ju till omvärlden men sambon har haft det lite tuffare på den fronten men jag hoppas det kommer släppa så småningom. Har haft otroligt mycket hjälp av mina föräldrar som passat W medan vi flyttade och det har underlättat SJUKT mycket! Så tack mor och far! Verkligen!

För övrigt så ska jag inte klaga, vår lilleman är den finaste på jorden. Han älskar den nya maten, gröt går från dag till dag men nu föredrar han palsternacka morot framför ersättning

Fråga till er föräldrar som läser min blogg (om ni fortfarande finns kvar=((  ) hur ser en dag ut för er?
Ni som ger ersättning, hur mycket blir det, när ni ersatt ett mål med gröt och ett med vanlig mat.
Tycker inte lilleman får i sig speciellt mycket längre, så jag är nyfiken på om det är en fas eller om det är "normalt"

Veckans höjdpunkt är rehab med dr drew, så jag släcker ner för nu!
Puss!

shopping, så att säga

Dagen började som vanligt med att ge W käk.
Eftersom jag är så sjuuuuuuuuuuuukt morgontrött så är chansen typ 99,9% stor att jag försöker lägga mig att sova direkt efter, oavsett om W vill de eller inte

Det slutar oftast med att jag blir skitförbannad för att han inte vill sova när jag vill.

Därför begav vi oss ut på promenad och sen kaffe hemma hos mor o far.

Hem, packa upp lite mer, o sen hem till mor o far igen för kaffe och sedan grillat

Kvällen avslutades med ett spontanbesök av lillasyster, och sedan min mor och vi alla provade kläder som jag fått av min sambos storasyster.

R:s storasyster är fantastiskt vacker och hon har även ungefär lika stora storlekar som Winton. Men jag roffade åt mej de jag kunde och sedan fick dom andra gamarna ta resten.

Alla nöjda och glada!
Jennie, vi på åsgärdsgatan tackar ödmjukast för gåvorna!

Nu blir det lite the secret life of the american teenager och sen nanna kudden!
Natti natti!

Winton är måttligt intresserad av sin leks...

img_0172 (MMS)

Winton är måttligt intresserad av sin leksak! En sån man tar upp ägg med! Bra fantasi mormor ;)


i am back

Hej vänner!

Flytten är nu gjord och jag överlevde!
Kommer med ett litet inlägg om allt detta om ett tag!

RSS 2.0