Använd öronen!

God morgon, eller den är väl kanske inte jätte god med tanke på att det är en jobbdag haha! Jag hade hellre legat kvar i sängen och gosat in mig i Rs famn och kanske en liten Winton bredvid!

På tal om Winton så är han i en fas där han totalt inte använder öronen för fem öre!
Det ignoreras och trotsas på ett sätt som gör mej så förbannad så ibland vill jag lappa till honom!
JA det är sant och det skäms jag inte för, naturligtvis så gör jag ju inte det, däremot skickar jag iväg honom till R eller hans rum så jag får en chans att lugna mig lite. Men han vet exakt vilka knappar han ska trycka på och han trycker på dom, OFTA just nu!
Men det där kommer väl att ändras till något annat så småningom, jag kommer dock sätta hårt mot hårt och helt enkelt ge han ett val, lyssna eller så blir det konsekvens!
Godd luck! ;)

God jul!

Igår vart de julafton och då fanns det ingen tid att blogga Eller vilja för den delen!

W fick julklappar till tusen och han är rätt nöjd, kommer ju kunna sätta upp saker mer när vi kommer hem och ett halsband har de hunnit göra :)

Tomten kom självklart vilket var spännande!skriver mer sen;)

högt ljud på reklamen!

Har ni tänkt på en sak, vilket trauma man utsätts för varje gång man tittar på en film på fyran och sedan går det till reklampaus!
Det blir ju såå högt, och tydligen är det inte ens högre ljudet enligt tv4, utan det bara "verkar" så...
 
De jobbar väldigt hårt med att ordna detta , vilket är jäkligt konstigt, vi kan skicka apor till månen, människor till månen, ladda hem en film på under 10 min, byta ut ett trasigt hjärta mot ett annat, men att sänka ljudet på lite reklam på tv, är fanamej nobelpris till den som lyckas med det!
 
Man upphör aldrig att förvånas!
 
 

Blogg-blackout

Jag har försökt blogga i typ två timmar och det är helt blankt! Lusten bara pös ut, så nu skriver jag helt random, på måfå, utan agenda!
 
Kan väl nämna för er att vår säng är såå nice, jag sover riktigt gutt och just nu känns d som att jag alltid kommer tjata om vår förbannade säng hehe!
 
för övrigt i helgen så rök R och jag ihop i fredags, våra vanliga duster om hans musikspelade på kvällen när jag efter en jobbdag vill ha lugn och ro. Men vi lugnade oss och hade en trevlig kväll ändå. Någon somnade på vardagsrumsgolvet, vi käkade McD och sen sov vi gott!
Lördagen bestod i lite shopping för mig och Winton, att låta en unge köpa egna julklappar tar en evinnerligtid ska ni veta och med mkt folk och en vagn som bara är i vägen är ingen hit!
Så här såg lillkillen ut när vi väntade på bussen!
Vi handlade de "förbannade" paketleken paketen, det är fan inte lätt att hitta ngt som kan passa alla. Vi gick länge och väl jag och W, han slutade lyssna och jag vart arg! Mkt folk och paniiiiik!
Men vi överlevde och kvällen var lugn och skön!
 
Söndagen var väl likadan , lite mer hemmatid, W ville cykla lite mn kom in rätt kvickt, gillade inte heller det kalla vädret ;)
 

Nu är mössan över öronen!
lördag

på vad vi älskar vår säng, jag tror ni kommer få höra det ett tag hehe!

idag blir det att köpa sista klapparna och lite av julmat så allt sånt är klart. Sen ska jag ge mej på den stora ångesten!.klä julgranen!

wish us good luck:)

12 rondeller

Eller snarare 24 rondeller åker jag runt i varje dag till och från jobbet, 12 hit och 12 hem. Inte undra på att jag börjat bli åksjuk igen haha!
Jag räknade lite lätt på det för ett tag sedan och kom upp i 7, och de tyckte jag var mycket men ack vad jag bedrog mig när jag idag räknade antalet!

Ja onödigt dravel om absolut ingenting är ju statusen på detta inlägg!
Puss på er!

Dubbelgångare

Jag har tydligen en dubbelgångare, iallafall om man frågar min sambo och hans kompis N så tycker dom att det är fantastiskt likt, vilket jag hållr med om, kanske inte just just nu men de fanns en tid då jag hade lite lockigt hår och lite mer åt lugg hållet!
 
Här hittar ni länken där denna person fanns med. Det var när de här två 8-åringarna var försvunna i jönköping!
 
 

Tänkte få er att le och skratta lite...

På vissa kommer ni få tänka lite, det fick iallafall jag :P
 
 
 
 
 

Skit dag

........................ Jag hatar att behöva kännas så här varje dag.

Sucker för serier

Det finns liksom rätt mkt som ni alla redan vet om mig, mobilberoende, serieberoende, godisberoende, nästan allt som har beroende efter förutom de där vanligaste beroendena som alkohol och droger!
 
Eftersom jag är en serienörd så är jag ju extra glad att teen mom 2 kommer med en ny säsong med tjejerna.
För er smygnördar som också kollar på detta så kommer en teaser på en trailer med vad nästa säsong innehåller :P
 
 
http://www.bloglovin.com/frame?post=2069467087&group=0&frame_type=a&blog=585181&link=aHR0cDovL3d3dy50aGVob2xseXdvb2Rnb3NzaXAuY29tLzIwMTMvMTIvdGVlbi1tb20tMi10cmFpbGVyLWplbmVsbGUtZXZhbnMtZHJhbWEtcmV0dXJucy10by1tdHYtYXQtbGFzdC8&frame=1&click=0&user=0
 
 
 
 

sova som en drottning

för att göra en extremt lång historia kort har vi kunnat köpa en ny säng som vi verkligen behöver. så i natt ska jag sova som en drottning!

för övrigt fick jag en bild när jag var tjockis,dvs gravid med w. Denna är tagen då min vän Sandra och jag lyckades skruva ihop detta skåp! vi var så nöjda! :)Arslet är fullt..

det ringer som ett as idag, så det är lite tyst idag för min del!
 
 
 
 
 
 
 

lite väl optimistisk

okej,sex dagar kvar till julafton och så här är vädret. milt och blött. Jag borde vara överlycklig så jag avskyr vinter kyla och snö. Dock har det ändrats till lite ångest,för ju längre snön dröjer,desto längre stannar skiten på våren!

visst är man väl kanske lite väl optimistisk om man vill hoppas att det faller vitt till julafton,men som man säger hoppet är de sista som överger en :)
Inga ostbågar

Det blev inga ostbågar igår, det blev mackor och lite o'boy dricka och sedan somnade jag innan kl 9 på soffan. R blir vansinnig när jag sover på soffan och försöker få mej att flytta mig. Varför är det så härligt att sova på soffan, älskar att somna på soffan, vakna till och från, det känns som man sovit flera timmar men egentligen är det någon halvtimme eller två! Det är bara Richard som förstör genom att försöka få mig att flytta mig! Med detta sagt som rubriken säger så är min ostbåge påse intakt, vilket är ovanligt för mej att ha en ostbåge 2 dagar utan att öppna den! Der är närmare ett mirakel faktiskt! :P

Fasiken vad nice!

När jag är på jobbet och det är lugnt brukar jag knåpa ihop några blogginlägg!
Idag insåg jag för första gången att jag kan koppla mitt instagram hit, så jag kommer åt mina bilder, vilket löser mina problem med blogginlägg utan bilder. Det är ju så tråkigt!
Så bara för att ska ni få ett litet medley av mitt instagram!
 
 
kom inte så långt bak i mina bilder, så det blev bara dom här! haha!

Lite mer trött

Det här med trötthet är ju något som alltid varit en stor del i min blogg, jag är ju en trött människa!
Kanske blir lite långtråkigt ibland, oh well, what a suprise, she is tired AGAIN...
 
Men de senaste nätterna kommer lilleman in och kryper upp i sängen vilket såklart är mysigt!
Däremot kan jag inte ligga mellan mina grabbar, för man är värre än en packad sill, så mitt i natten flyttade jag in W så jag iallafall kan ligga ytterst. Fungerade lite bättre men har ändå sovit extremt dåligt, och hur vet jag det, jo att jag drömmer, massa olika saker. Bland annat var vi på Ullared, men ibland fick vi stanna i små väntrum, och sedan var det som sjukhus hallar mellan de olika avdelningarna, vilket ju inte alls är verkligheten på Ullared!

Lite annat smått och gott drömdes också men det med Ullared var mest starkt, det var dagen innan julafton och jag och R hade inte köpt maten som vi ska ha med oss till julbordet!
Vad är julbord utan prinskorvar!!
 
 
 
 
 
 

Mantra....

Snart är kl 18, snart är kl 18,,,,,'
 
fasiken vad gutt!

Budget

Jag är ingen ekonom, jag och min sambo spenderar oftat våra pengar för snabbt och får dras lite med makaroner i slutet av månaden, Sån är vi!
Däremot när jag läser för säkert 5:e året i rad att Kalmar kommuns snöröjningsbudget är sprängd, eller som denna artikel:
http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/Plogarna-ute-igen-men-naagra-pengar-finns-inte
 
 
Att pengarna var slut redan i mars, borde man inte HÖJA budgeten då, när man år efter år får samma sak. I slutändan lyckas de ju ändå snöröja och pengarna tas ju uppenbarligen från någon annan post!
As i said, no ekonom här inte, men någonstans måste man väl ändå agera. i mitt fall så kan vi skära ner på utgifterna, medan kommunen i det här fallet har svårt att påverka snöfallet så dom måste ju utöka budgeten...
 
 
 
 

I'm back

Okej mötet avklarat, oh herregud vad jobbigt, alla fröknarna med och rektorn. No pressure här inte!
R fick förklara vad han kände, då det är han som reagerat mest starkt på saker som skett, medan jag bara kunde egentligen säga de jag har sett!
Vi diskuterade lite kring huruvida en stor barngrupp påverkar W och att det kanske är bättre för honom att vara på ett ställe med färre kids!
 
Så vi ska fundera och så länge hoppas jag att the "tention" försvinner vid hämtning och lämning för just nu har det bara varit jobbigt!
 
Nu är jag tillbaka på jobbet och det känns ju sådär! Det är jobbigt att ha ett jobb man inte trivs med, är inte van, eller jag trivs men den här prestationsångesten som är heeela tiden! Det känns och då blir det ju väldigt jobbigt att gå till jobbet!
 
Vad allt är jobbigt för mej just nu känner jag, jag är i stort behov av lite ledighet nu känner jag, lite space och sedan hoppas jag på ett 2014 med lite bättre framgångar än vad slutet av 2013 gett mig!

bättre

okej jag hade lite halvt nervsammanbrott igår. det kan erkännas! men efter en omfamning i sängen av sambon,en samarbetsvillig w på morgonen. så känns det bättre!

jag har dock ångest för jobbet samt vårt möte kl 10. STOR ångest!
men det kan nog vara viktigt att ha mötet och jag hoppas att R druckit många koppar kaffe och rökt cigg så han inte flippar :)

Jag återkommer hur det gick :)

tråkiga söndag

idag är en depp dag. försök till planer som gick åt skogen och sen iväg en stund så w fick leka lite.

men förövrigt är det jobba,soffa sova dag ut dag in... jag umgås aldrig med folk. jag har i princip två personer som frågar om vi ska umgås. de andra är sånna som jag frågar och de säger ja, men sällan eller aldrig ngn invite tillbaka.
ställer mig frågan, är jag så tråkig att umgås med?
äsch bara lite tyck synd om mig mode, mkt för att jobbet är lika jobbigt att gå till som att vara hemma.... de blir nog b

Glömmer bort min blogg på helgen

Inte för att de varit helg egentligen utan snarare vabbning, så glömmer jag liksom bort att blogga hemma, ska försöka skärpa mej där!

Dessa dagar har jag tagit hand om W och haft en snorig och dålig sambo hemma, lite därför det känts som helg då alla ändå varit hemma!
Vi har dock inte hittat på så mkt utan vi har mest bara varit, W busar/leker med bilar/vill äta på ngt!
R har snorat, legat på soffan och jag likadant!

Igår dock gjrde jag cornflakeskakor, det är ju för jäkla lätt och gott att göra!
Idag är det jobb 11.15- 21, den är ju så jäkla mastig och en lördag också! Vilka ringer in en lördag??
baaah, ska tycka lite synd om mig och dricka lite vatten!

tröttare än tröttast!

God morgon vänner!
 
Det är tisdag och jag är tröttare än tröttast, idag var en sån där dag då man liiite önskar att man vore sjuk!
Igår gick R och vilade lite innan jobbet och W somnade, så jag somnade jag med på soffan, hade tufft att vakna men de gick, idag ångrar jag lite att jag inte sov lite mer, för idag var en riktigt jobbig dag och är fortfarande, är riktigt trött!
 
Ikväll efter jobbet ska vi ut och käka med jobbet, min f.d. arbetsgrupp vann en tävling som vi hade, så vi får ha en teamaktivitet. Så lite kyckling blir det till middag vilket inte kommer vara helt fel!
Sen ska jag hem och sova! haha!
 
 
 
 

Hahaha!

Pratade med en kollega på lunchen som gav mig informationen att han hade lurat i en annan kollega att jag var lika gammal som honom (han är 42) , samt att jag hade 7 barn!

De ni, och jag som fortfarande får visa leg på vanligt köp av cigg, trisslotter m.m!
Nu är jg 42 och en jäkligt fräsch 7 barns mamma!

Det här gör ju bara ont i hjärtat!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17985447.ab
 
 
Två pojkar har bjudit en massa klasskompisar på födelsedagskalas och INGEN kommer, förstår ni hur ont i hjärtat det gör att bara tänka tanken på att det skulle kunna ske för ens egna barn!
 
Det jag kan tycka är konstigt är att ingen liksom har RSVP:d på inbjudningarna, man vill väl ändå veta hur många som kommer!?
 
Anyhow, riktigt tråkigt!
 
 

Lite om helgen!

Godmorgon vänner!

Det är måndag och ni vet ju hur det brukar kännas! Segt, trött och alldeles alldeles,,, jag kommer inte på något annat ord, men det är INTE underbart!

Igår var det lussebak, eller luciabulle som W kallade det!
De blev riktigt goda och vi åt ett par stycken jag och Winton, så det var nästan så jag kände att jag nästan får baka fler nästa helg :P

Men vi tar det från början, fredag, så hämtade jag W tidigt och vi åkte till lattjoland med Malin och Emilia, de lekte bra och Malin och jag hann snacka lite, bland annat reda ut när bebis ska komma och vilken kön det faktiskt är som hon ska ha haha!

Lördagen var väldigt low key, jag jobbade, kom hem till kl 17, bägge grabbarna sov till kl 19, lagade mat och när den va klar vaknade storra killen, käkade kollade lite på tv och sen somnade om igen haha!

Söndagen va de som sagt luciabulle bak och vi hade huset fullt av grabbar. Först kom Thomas med lille Charlie, och sedan kom Johan, så det slutar med att jag bakar, W kollar film eller leker på sitt rum och de andra grabbarna spelar xbox, ett tag satt det fem grabbar på rad i vardagsrummet ;)

Kvällen avslutades med film och gaskammare då R var riktigt taskig i magen! Thomas och Charlie var kvar och sedan kom My efter hennes julfest, och halv elva var det läggdags!
Mysig härlig helg!Hutlöst, köper ni så dyra leksaker?

Jag gick in igår och kollade lite på lite olika leksaksbutiker, sökte på leksaker för 3-4 åringar

Då kommer denna bilden upp
 
 
Priserna är hutlösa, kinect, traktor för 2 papp, trumset för 1200 kr, seriöst, hade inte velat ge min unge trumset, inte ens för en hundring :P
 
Vart är världen på väg om man köper en sak för så mkt pengar?1
 

Ett fint sms

Jag fick ett fint sms igår kväll av min sambo!
Att det ska komma så sällan är ju lite trist, men det värmer hjärtat väldigt mycket när man får det =)


Utkast: Dec. 03, 2013

Det är tisdag, jobb!
Det är skönt med sovmorgon, eller delad sovmorgon, lämna W, sova lite till och sen åka mot jobbet! Men man blir ju lite seg ändå!

På fredag är jag ledig och då ska jag träffa min kära vän Malin, eeevigheter sedan!
Hur kommer det sig att det är så svårt att finna tid och plats och ork att ses, det borde ju ändå vara det man prioriterar liksom!

I helgen hade jag nog tänkt att ordna lite lussebak, jag vet, det låter alltid mysigare än vad det är, men lussebullar är ju så gottigt och tydligen ska ICA:s recept på lussebullar vara de bästa!

Lite allt blandat i dag!

Gud vad jag är varierande i mitt bloggande, måste komma igång med mina bilder, så bloggen blir lite roligare!

jag är för övrigt i en funk, just nu så borde man väl springa på rosa moln när saker och ting löser sig, men press på jobbet och mitt i allt så beslutade jag mig för att sluta röka (min dumme fan) så är det mer ilska och irritation på allt och alla mer än glädje!
Ska försöka jobba bort dom där känslorna men det finns ju vissa som drar fram min mörka sida lite lättare än andra :P

För övrigt är jag på jobbet, kvällspass! Det är gutt med kvällspass, sova lite fler timmar, tjäna lite mer och lite lugnare framåt kvällen!
Nackdelen är att jag måste cykla hem för att hinna hem innan R ska till jobbet!

oh well, allt från mej!

1:a advent

Idag är det äntligen december och med äntligen så längtar jag varken till jul, snö eller annat som vintern hör till, det jag däremot säger äntligen till är att ju närmare vi kommer snö och all den skiten, desto snabbare kan våren komma och värme och energin igen!
 
Så välkommen December, med dina ljusstakar, det ljusar upp tillvaron lite och lite mer mysfaktor. Det här med kykan kan du däremot behålla ett tag till!
 
Det är jobb idag, vilket gör att jag missar julmarknaden, det slår fantamej aldrig fel. Kan aldrig få gå på sånna där saker! :/
 
oh well,, bättre pengar en söndag än en måndag! Så det är nice!

RSS 2.0