28 nov

dagen då allt bara löste sig!
fantastisk dag!

familjeliv vet ngt jag inte ens vet om de stämmer!haha creepy!

Nov. 26, 2013

det är kväll,lyxa till det med pizza och min sambo var go nog att också hoppa in på affären och köpq chips och dipp till mig! inte rätt dipp dock:/ haha men det var ändå snällt!

nu är magen keiko men såå värt det!
Imorgon blir det vabb så jag får ta hand om min lilla plutt. han gav R sovmorgon till halv tio. jag gissar dock att han inte kommer vara lika generös mot mig!

Kömpis det går bra nu!

hej vänner!
Det går bra idag och snart har jag utb så inte lika mkt tid kvar att sabba min statistik!
Kanske kanske kanske det här kommer att lösa sig faktiskt!

Lilleman verkar må bättre, varm men ändå lite piggare!
det är lite hemskt att jag säger det, men det är faktiskt lite gosigt o mysigt när lilleman har feber för då får man gosa och bara vara i soffan utan att han är som en ål som slingrar sig och vill leka kuddkrig! Självklart föredrar jag en glad och pigg och FRISK son, men det är ändå liiiite mysigt!
Make sense?

Prestationsångest!

Det är ångest att gå till jobbet, en nervös ångest. Prestationsångest kallas det!
Igår gick det bra, så självförtroendet är ju bättre idag än igår, i söndags låg jag lite halft sömnlös just för nervositet hur det ska gå för mig!
 
Lilleman är hemma sjuk med sin pappa, hoppas han sover länge och tar igen sig och att han äter idag!
 
R var inte nådigt irriterad över vårt dagis då det varit lite incidenter nu ett tag, delvis var ju W genomblöt på hela sina byxor, byxorna gick alltså att vrida ur vatten så pissblöta var dom. Igår när de ringde mig för att W inte var sig själv, så hämtade R honom, när han kommer så sitter W ute i mörkret helt slapp, enligt R var det väl ett par ungar till och två fröknar, Så R ifrågasätter varför de är ute med  W om han nu inte är pigg. Svaret var att de kan ju inte gå in med en unge på en fröken, vilket jag såklart fattar men om de inte är mer än en halv full med barn, så kan man väl gå in då.
 
Så det ska bli spännande och se vad rektorn kommer säga!
jaha de va väl allt för nu!
 
 
 
 
 

Pysselblogg

Det är roligt när man hittar nya bloggar och denna gången har jag hittat en väldigt olik mig. Men ändå en blogg med massa tips för sånna som mig som saknar en viss gen som gör att jag inte är pysslig, ingen fantasi o.s.v

http://myownhome.blogg.se/

En härlig pysselblogg med små tips på saker man kan göra hemma för att göra det lite mysigare/lite mer stylish..
Så kika in där!

Nä snart räcker det

Idag är en jävlig dag, från minut nr 1 tills dess att jag sluter ögonen!
Skit dag på jobbet, skit dag innan jobbet, lär vara skit dag efter jobbet med en sur man som inte fattar att jag också har konstiga arbetstider.
Hans är helt normalt att han jobbar nätter men när jag jobbar varierat, så kan han inte förstå varför jag inte kan säga att jag har barn och därmed få bestämma hur jag ska jobba!
 
Blir så trött och just nu vill jag nog bara lägga mej!
återigen under en sten, en stor mounteverest sten typ!
 
 
Kanske imorgon att bloggen är mindre bitter, vågar inte lova dock!

JAAAAA

nu släppte det en gång iallfall, snälla snälla låt mig få en till, så jag kan tappa klumpen i bröstet, det vore nice!

pretty please!

Det går skit

So much för att tänka positivt, 3-0, and not in a good way..... i eftermiddag när jag kommer hem från jobbet ska jag mysa i soffan med min son, kan behöva lite pussar och kramar och hans lilla goa kropp är precis den medicin man behöver för att må lite bättre! Bitterf***a 2.0.... and still going!

Mentalt pepp!

Nu har jag alltså börjat mitt arbete, det är jävligt jobbigt just nu på den fronten, då jag fått börja på vad som anses vara det tuffaste man kan sitta på. Igår gick det skit, vilket såklart gör det mentalt svårt att prestera. Eftersom jag är en person som inte kan vara något annat än i toppen, så skapar jag ju en enorm prestationsångest på mej själv!

Så just nu är det mentalt pepp i huvudet, försöka tro på att IDAG kommer det att gå bra, det bara måste det! det bara måste....


Illa!

idag är en sån dag som startar otroligt illa så jag vill gråta! Att få skit för minsta lilla för att han tappar humöret går mej så förbannat ledsen och förbannad.

även om man vet hur de fungerar, så blir det ändå inte ok!

lägg mej under en sten ett tag tack!

Buzzador- Locobase repair

Jag är en buzzador vilket innebär att jag får möjligheten att testa produkter, låta mina nära och kära testa och sedan få feedback av dom vad de tycker om produkten!
 
Denna gången har jag fått testa locobase reapir, en mjukgörande salva som du kan köpa på apoteket.
Lite snabb info:
  • Mjukgörande kräm
  • Oparfymerad
  • Lämplig för torr och fnasig hud. Tillför huden fett som det normalt tar huden flera dagar att bilda. Utan konserveringsmedel.
  • Fetthalt 63%. Bra som mjukgörande kräm vid eksembehandling.
 
Jag har en son med knottriga armar under vintern, det känns som att man smörjer och smörjer men det händer ingenting! Denna gången började vi med att smörja lite innan det blev riktigt illa och än så länge känns det som att det inte blir värre.
 
På minus sidan så är det väl att den är lite svår att smörja ut, men det är ju något man får förvänta sig när det är en så pass fet kräm!
 
 
145 kr på apoteket bland annat. väl värt pengarna om det hjälper mot torra armar och kinder, framför allt till min lilla son!
 

RSS 2.0