Aftonbladet i ett nötskal

Securitas Direct hemlarm har just nu enorma störningar.

Över 40 000 personer är drabbade – och deras larm når inte till larmcentralen.

– Vi upplever en störning i GSM-trafik. Det betyder att alla larm som bara är uppkopplade via GSM inte når in till vår larmcentral, säger Michael Peterson, pressansvarig på Securitas Direct.

 

 

Detta var liksom ingressen till en artikel i AB idag, det roliga är ju i detta fallet att man helt öppet går ut med att alla larm med securitas inte fungar, tjuvar, fritt fram!! Kom och stjäl!

B orde de inte finnas någon form av sms tjänst till deras kunder där de kan få denna info än att basunera ut det i AB..

 

 
Just a thought....

Today är en bra dag!

Idag är en sån där bra dag, solen skiner, jag börjar bli trött igen så det är nog dags att börja ta lite järn, men annars en bra dag. Läste på FB att Big Brother kommer tillbaka i höst. YEAJ!
 
Och jag lyxade till det med en köpe-kaffe!
 
 
 

magbild v 26

Efter pepp kommer magbild!

26 fullgångna veckor tror jag allt:)

En summering av livet sedan senast!

April alleredan, nästan maj! Tiden bara flyger iväg och jag har återigen glömt min blogg, ska försöka blogga lite mer, få in de i rutinen, har liksom tappat de för de är så mkt nu!
 
1. Gravid, v 27 nu! Tiden går fort som attan!
2. W går hos dagmamma och trivs bra, blir långt för att lämna men de kan de ev bli värt, ska söka nytt dagis men de kan ju ta en tid så!
3. Köpt hus, jajemensan, vi har sålt lägenheten och köpt hus, de finns i Lindsdal och jag ska på mammaledighet, lär bli vatten och bröd i 12 mån, men fy fasiken vad smal jag kommer vara med två barn och mat och bröd som kost! (min sambo säger att de löser sig men de gör han ju alltid haha)
4. Jobbar på ks och trivs helt ok, har en del admin jobb vilket gör att jag får sitta både i telefon och regga lite! trivs super med det!
5. Längtar till sommaren
6. Saknar att ha ett liv, Ylva på fb påpekade så fint att jag borde skaffa ett och hon har så rätt så rätt, så nu ska jag ragga vänner som jag kan umgås med, ha tjejmiddagar med, Allt de där man ser på instagram som alla andra har förutom jag (så som de känns) hur svårt ska det vara, så olidlig kan jag väl ändå inte vara :D
7. Klockan är 9 och jag äter polly godisar på jobbet= no selfcontrol!
 

RSS 2.0