Dör så bra denna är!

15 tecken på att du borde släppa taget om mobilen lite…
1. Du kan inte se en hel film på bio utan att minst en gång kolla telefonen.--> inte så ofta på bio, men sant senast jag var där!
2. Morgonrutin innebär 1) Instagram 2) Facebook.--> omvänt men nästan rätt!
3. Du stajlar maten så den ska se snygg ut på bild.--> inte så ofta, just för jag inte äter så spännande mat!
4. Du blir stressad om batteriet visar 2 % och det är en timme kvar tills du är hemma hos laddaren.--> vadå 2% jag får panik runt 25%
5. Din första tanke när du ser en vacker solnedgång är ”Instagram!”.--> lätt!
6. Du blir rastlös efter 40 sekunder på en buss/t-bana/tåg om telefonen ligger kvar i fickan.--> 100% rätt
7. Krock med lyktstolpe har varit liiite för nära, liiite för många gånger.--> ovanligt få gånger ändå faktiskt, borde vara fler
8. Du såg ditt barns första steg genom en skärm. 2 minuter senare såg 800 av dina närmaste vänner stegen också. --> nästan så, lär bli så med Lowia, om hon ens tänker gå någongång haha
9. Familj och vänner ringer Missing people om du inte instagrammat eller fejsbokat på ett dygn.--> ett dygn kändes lite väl länge
10. Du blir äkta sur om ditt barn snor mobilen mitt under instagrammande.--> vadå snor, denna håller man hårt i, typ prison-style
11. Du säger god natt kl. 22, ”ska bara kolla lite grejor först”, somnar efter midnatt med telefonen fortfarande i handen. Varje kväll.--> VARJE KVÄLL!
12. När du är utomlands väljer du inte restaurang efter meny utan efter ”free WiFi”-skyltar...> åker ju inte utomlands men det är lätt ngt jag hade kunnat kolla efter.
13. Du har minst fjorton selfies i telefonen. Ja, från ett och samma tillfälle alltså. Sammanlagt är det måååååång fler.--> lätt fler än 14... gör mej inte bra på kort!
14. Du träffar din grannes barnbarn och vet att hen just varit på Teneriffa. Och att hen är nyskild. Och att hen åt två semlor innan fettisdagen ens hade varit...> i know everything!
15. Du har redan kommit på flera ursäkter till varför några av punkterna ovan faktiskt stämmer in på dig--> ett par ursäkter. typ utomlands punkten!
 
 
Snodd av nya favoritbloggen: http://blogg.loppi.se/hejhejvardag

Helgen som varit!

God morgon på er!
 
Det är måndag, jag är astrött, trots att jag nog tycker att denna natten har varit en av de bättre!
 
Torsdagen blev det lite fika på citygross med den här godingen.
Bästisen Michelle
 
Helgen har varit, i fredags efter jobbet åkte jag hem, grannarna och vi skulle grilla, det var makalöst gott! Trevlig sällskap, grabbarna gick ner och spela och vi damer satt och snackade skit. När tiden gick bestämde sig de små för att lilla I skulle sova över hos Winton. Sagt och gjort, de slocknade som små ljus!
 
Resten av helgen har egentligen gått i plocka/städ/tvätta , nagelmanikyr :D . Ja lite allt möjligt!
 
Manikyren :D
 
 
Lilla hjärtat! <3
 
 
 
 
 

Husproblem, gråt och lite leenden, allt i en mix!

God morgon!
 
I onsdags var det dags för jobb, hann jobba till elva när jag får ett sms av sambon
Du måste komma hem, problem med huset!
 
Pulsen rusade, det här har vi ju säkert råd med, NOT. börjar tänka mäklare, vad ska jag städa först inför fotografering. Tankarna gick i 110%
Jag fick iallfall åka hem, ta kidsen!
 
Det blev en träff med två andra mammor och deras kids, så något positivt blev det ju av dagen. Vi höll oss ur vägen så R fick fixa och trixa. Han hittade någon knapp som gjorde att fläkten drog igång, men det kom inget varmvatten. Jag som lukta svett och skulle på begravning näskommande dag kände att JAG MÅSTE DUSCHA!
Men tidigare ägare till huset kom förbi och tittade och allt såg bra ut, det skulle bara ta tid att få igång hela systemet. Som tur är kan vi elda och få varmvatten. Så jag fick min dusch till slut!
 
Torsdag var det begravning, fantastiskt fint men så sorligt! Jag vet inte vad jag ska säga, det blir så fel. Man vill ju att de man säger ska hjälpa på något sätt men min hjärna säger ju redan att det finns ingenting som hjälper. Och då kommer det bara bla bla bla ur munnen!
 
Efter detta blev det träff med mammagruppen. Vi lyckades få med oss alla mammorna för en gångs skull, vi ville försöka få till en bild på de flest, vilket vi nästan lyckades med!
 
Här är våra sötnosar!
 
 
 

livet

Idag var det dags för dagen man gärna hade sluppit.  Begravning av en fin liten ängel Enya.  Det var fint och sorgligt och alldeles fruktansvärt.  Föräldrar ska gå bort innan sina barn.  Så är det bara!  Men i det här fallet blev det inte så och jag är glad över att jag var där och sa hej då.  Sov gott fina ängel! 

Min femåring

Min älskade femåring eller han blir snart i mars fem år!
Han sliter mitt tålamod i bitar och han är definitivt orsaken till mina gråa hårstrån som kikar fram i mitt hår (det i sig är en kris men det kan vi ta en annan gång)
 
Men han är så go imellanåt och tur är väl det för annars hade han nog inte haft en säng att sova i och inte några leksaker att leka med heller för den delen! Han kläcker ur sig sånna roliga kommentarer som räddar en dålig dag om och om igen!
 
Vi åker mkt buss så där händer en hel del!
 
W går på bussen och säger glatt till busschauffören, jag ska på kalas idag!
- Vad skoj säger busschauffören, är det en kompis
- Det är till Saga och Emil, dom är bröder!
 
W trycker alltid av busskortet fram, jag går sedan fram och hämtar busskortet, lägger det i vagnen, sätter mig ner. Några minuter senare ropar han (sitter alltid längst fram på bussen)
- Mamma, jag har en dålig nyhet....
- Jasså vad då då?
- Jag har tappat bort busskortet.
- Jasså säger jag (förvånat) mn jag hämtade ju det av dig så det har du inte.
- Amen vilken tur!
 
Min knasboll!

God morgon!

Eftermiddagen kvällen såg ut som de vanliga! Komma hem, plocka i tornadon i hemmet som verkar gilla att komma, det räcker ju inte med en bäddsoffa placerad i flera delar framför dörren. men så småningom förvann den också. Lillan verkar inte förstå det här med att sova utan gav upp efter kl 10. Mama needs her sleep!
 
Vi avslutade natten på soffan för att inte hela huset ska vakna när hon bestämmer sig för att jollra och snacka med mörkret! Snart dags för lillan och få eget rum så hon kanske inte väljer att vakna och jag inte lägger henne och ammar fastän hon egentligen inte är hungrig bara för att jag är trött! Men de är ju gosigt att ha henne i rummet också! *ångest* 
Ja vi får väl se hur vi löser det :D
 
Nu ska jag arbeta lite, hörs sen :D
 
 
Längtar efter sommar och sol!
 

Håret

Jag har inte klippt mig som vanligt på evigheter och de forna slingorna jag la för typ 1,5 år sedan börjar försvinna helt! Kvar är råttfärgat, stripigt hår!
 
Nu är det dags för en förändring, funderar på att klippa lite page, axellångt! kanske höra underhåret i ljusare eller mörkare färg än resterande hår! Vad tycker ni?! Permanenta?
 
 

Tankar

Livet är bra jävla orättvist, det har hänt så mkt nu 2015 som är så förbaskat kass,surt och rent förjävligt!

Sedan jag blev mamma till Lowia och lite innan har vi möts upp ett par mammor med våra kids. Vi träffas på ikea och sista tiden hos varandra! Ett par dagar in i januari var det en av mammorna som förlorade sin bebis. Det är så fruktansvärt och helt otänkbart! Livet är så skört, det finns ingen mening att man blir förälder till en liten flicka för att få henne fråntagen mig efter bara några månader!

På torsdag är det begravning, det kommer nog vara bland det svåraste jag kommer göra, kan inte tänka mig hur svårt det kommer att vara för föräldrarna.

Med detta inlägg får man en liten tankeställare hur värdefullt livet är och när min 5:åring trotsar livet ur sig, och även om jag vill byta bort honom mot en chokladkaka rätt så ofta. så finns han iallfall här hos mig  <3

 
 

När lillan kom till världen!

Som alltid finns det ju någon form av roligheter i en förlosningsberättelse!
Svärföräldrarna kom ner på besök dagen innan de hela satte igång. Det grillades, det dracks öl, det lades upp planer. BF var fortfarande en vecka bort! På kvällen säger R att imorgon ska vi fiska, jag svarar (mest för att jag inte vill fiska men utan att behöva säga nej) att ja men vi får se hur man mår imorgon, man vet aldrig *hehe*
 
Klockan 7-8 på morgonen vaknar jag av att det drar i magen, tar fram appen så jag kan klocka, det går mellan 3-7 min mellan varje. hmf.... Vi går upp (jag och W) han tar på sig spidermandräkten och vi går ut för att säga godmorgon till farmor. Vi sitter där och dricker kaffe, jag klockar i smyg( ville inget säga ifall de lugnade sig). Efter n stund går jag in till R, kan ju vara läge att få upp en halvbakis sambo innan man måste åka till BB. Väcker och säger att du, det är nog dags nu. Svaret:
" Amen va faaan, vi ska ju fiska"
THANK YOU VERY MUCH,... asshole!
 
Efter lite kaffe och en cigg ( R alltså) så säger jag att vi nog får åka nu, det trycker på, sen om det är nr 2 eller bebis långt nere vettifan, men dumt o chansa! vi sätter oss i bilen, börjar åka, en bit bort så inser ja att WTF, det är nog över 10 min sedan senaste värken. Ska vi vända?! Vi vänder?!MEGAVÄÄRK! Vi vänder igen, om inte annat kan jag kanske få ngt laxerande för o slippa den obehagliga frågan, att bajsa eller inte bajsa, det är frågan!
 
Vi kommer in runt 09,40, kissa lite, mäta lite och känna lite. 5 cm. JAG SKA HA LUSTGAS (höll nästan på att banga  som med W ) men R övertala mig.
Kommer ihåg allt, satt och läste mellan värkarna, totaly different mot med W där allt är en enda fylla. Kl 13 är det dags att krysta och 13,19 kommer vår bebis till världen! En tjej! En av varje! Tur var väl det med tanke på att jag inte hade ett enda namn förutom Lowia som hon nu heter. Lowia Sedorika.
 
 
 

RSS 2.0