kroppsvisitering...

God kväll!

Ännu en fin dag har passerat, otroligt härligt! Seg har jag själv varit så tyvärr orkade ja inte åka till Malin. Det fick bli min egna balkong, min bok och kaffe!

För övrigt så går vi tydligen inte ihop oss med några grannar. Igår hade någon ringt till riksbyggen och klagat på att R blivit kroppsvisiterad av en polis (not true), men det blev ingen formel anmälan eftersom de inte ville uppge sitt namn.

Idag har en ny eller samma granne klagat igen, Kärringen frågade R varför vi flyttade hit, sen har vi många kompisar som kommer och att R är arbetslös. R sa till kärringen att det är hans privatliv och att de ska hon skita i. Det är fantamej dags att ringa jäkla grannfejden, för nu börjar det snart spåra ut!! HERREGUD please leave us alone! En satans häxjakt är vad det är. Blir så trött!!

Så iställe för att hänga läpp så festade vi till det istället, med grillning på gården. Det var vi, J och våra "unga grannar" som jag kallar dom. Mycket trevligt! Nu har vi hyrt film och kollar just nu på bank job.

Vi är tysta som musar, vi andas väl för högt snart, och vi ska ej gå på toaletten efter kl 22, någon kan ju klaga på det också!

Nu ska ja fortsätta kolla på filmen!
Sleep well!

Kommentarer
Postat av: Sara

Finns en tendens till bitterf* även hos dej? Puss!

2009-04-04 @ 22:55:15
URL: http://phasio.blogg.se/
Postat av: Kia

Undrar om det har med åldern att göra? ;)Kram

2009-04-04 @ 23:04:30
URL: http://kiawesterlund.blogg.se/
Postat av: bumlingmamma

Hoppas att det lugnar ner sej med grannarna.

Tycker det har varit få inlägg, fast du varit ledig =(

Mycket att göra?

Puss

2009-04-05 @ 12:14:07
URL: http://bumlingmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0