torsdag den onödigaste dagen ever...

Gutt morgen!
 
Det är torsdag idag och det är dagen innan helg, dvs helt meningslös dag :P
Jag hoppas och ber om en bra dag, för det vore inte fel!
Ikväll ska vi åka iväg en sväng jag och R, ska bli skoj att iallafall se att!
 
För övrigt händer väl inte överdrivet mycket, det har varit grinigt och tjurigt och det gör mej så förbannat irriterat!
Så man blir galen!
MORR!
 
 
 

Onsdag

Snart halvvägs genom veckan, alltid något att fira!  :P
 
Igår kom jag hem, bråkade med winton as usual,herregud det blir så tråkigt när vi håller på såhär. R tog ut hans tv bara för han inte lyssnade, me de gick så bra att somna ändå, lite kli på ryggen, lite förlåt och pussar och kramar så somnade han så bra så!
 
Efter det blev det lite rostade mackor och sen försvann luften ur mig, herregud! Klockan nio och jag borde sova, MEN ph går ju och nu har jag kollat på så mycket så nu kan jag ju inte sluta!
 
Idag så ska jag inventera lite om jag hittar en bikinidel som jag kan ha under min klänning då det är halterneck, annars blir det panikhandling på fredag en sådan ;)
 
Ja de va la allt!
 
 

99 dagar har gått!

otroligt ändå att hela 99 dagar har gått, dock är det ju typ 280 dagar, så fantastiskt många kvar! Men ändå ;)

Tisdag

Brukar vara veckans värsta dag och det är väl inte höjdar dag så sätt so far!
Men inte katastrof heller så det är ju alltid ngt!

I helgen ska jag åka iväg till Stockholm med jobbet, ska bli galet skoj faktiskt! Så nu är det att tänka till vad jag ska ha med mej så man inte glömmer ngt1

Lite roligt denna fredag.

Såg dessa på FB igår och tyckte dom är så klockrena!
 
 
 
 
 
 

God morgon med en skvätt ångest

Vet inte varför men idag var en sån där dag då jag bara önskade lite lite att W var sjuk. Vill verkligen inte gå till arbetet! Fan vad jobbigt att ha det så här, kan inte förstå att folk kan vara kvar länge på ett jobb och må så här. Det tär ju något fantastiskt på en!
Men jag är här och det är bara att pressa sig igenom dagen!
 
Idag är det fredag och jag ska hem, och försöka att bara slappna av, mannen min ska på grabbkväll på lördagen så jag tror (inte riktigt bestämt haha) att jag och W kommer styra kosan mot Smedby och hälsa på My och Charlie.
Söndagen blir loppis, samt lördagen måste jag in och köpa mig lite lite smink inför galan som är nästa helg efter denna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backman är ett geni

Hon har däremot tyvärr inte anlagt somningsvanor av normala människor, för det gör ju barn aldrig, eftersom de är lite biologiskt dumma i huvudet. (Jag får säga det, jag har fan sett en nyfödd häst en gång och den jäveln var uppe och gick och hade koll på hur han skulle skaffa mat efter typ tio MINUTER och då är det faktiskt inte förtal att hävda att mänskligheten har blivit fett blåst av evolutionen när våra barn sex månader senare fortfarande tror att folk försvinner om de håller för ögonen och inte kan förflytta sig själva utan att de blir placerade i en stol med hjul.)

citat ur backmans blogg!
Fredrik.cafe.se

Klockan är snart 1

Klockan är snart ett och jag längtar tills jag sluta. Ska hem hämta W, hålla sams med W, tänkte försöka gå han att gosa lite, läsa kanske en bok, leka led lego. Fixa mat såklart och rå hand om min man som drar det tyngre lasset av oss i hemmet för tillfället!
Även om det är många dagar jag jobbar till 17, så är ju R uppe tidigare och hämtar W, lagar mat o.s.v
så ska försöka hjälpa till lite mer och kanske laga lite mat på kvällarna så att R slipper om dagarna!

bara massa dravel idag men så är de ju ibland :P

Torsdag

Det känns rätt positivt idag, kan inte riktigt säga varför, jooo förutom att jag slutar kl 16.15 idag! DET är inte helt fel!
Förutom detta känns det som en rätt bra dag , bra stämning, skojigt liksom!
Det lär väl dock ändras rätt fort, allt hänger på det första samtalet, det kommer avgöra om denna glada stämning hos mig kommer att fortsätta eller rinna ner i avloppet!
 
För övrigt vet de flesta av er vad som hände på jobbet i höstas och hur det varit efter det. Orättvisan, hatet mot a special someone! Denna människa möter man ju i korridorerna lite då och då. Ett par tillfällen så hejar hon. hon HEJAR. Excuse moi, men tror hon på allvar att jag kommer säga hej tillbaka.
Du förstörde i princip mitt liv utan att egentligen överdriva, inte bara förstöra det jag gjorde, inte bara mina arbetstider, inte bara mitt liv utanför jobbet ruckas då det ändrats på jobbet, och hon tror på allvar att jag tänker svara. Vet inte vad jag vill med de här meningarna, men det är bara något som stör mej och för att lägga ner och inte störa sig på det så måste jag få ur mig det!
 
Nu ska jag försöka vakna till liv med lite varm choklad!
 
 

Haha denna är bara sååå jag!
The Besked

Okej då har beskedet kommit, det är att jag kommer få lämna men de måste få in lite ersättare!
Kan ta någon månad eller så och det kan jag väl leva med, det är knappt men det får gå!
 
Kan inte göra så mkt mer än så, blir det för jävligt får jag väl skaffa mig ett sjukintyg på att jag mår för dåligt!
 
Nu är halva dagen gången och officiellt så är veckan halvt gången!
En annan har typ 187 dagar kvar haha!
 
 

En ny kategori

Tänkte vara lite mer duktig på att skriva mina inlägg i olika kategorier!
Så nu har jag skapat en ny som heter Wintons roliga citat.
En kär vän som bloggar har alltid skrivit hennes barns roliga grodor och det är ngt hon delat med sig av på bloggen och det måste nog vara en av hennes största skatter i hennes blogg.
Man glömmer ju så fort!
 
Så min första Winton citat som skrivs här var i samband med att vi varit och hälsat på hos hans nya dagmamma, när vi kommer hem frågar jag om han hade haft rolig hos Kicki (som dagmamman heter)
Winton tittar på mej och svarrar: nja mamma, jag är bekymrad.
- vad menar du, varför är du bekymrad
- mamma jag är bekymrad....
 
Gulle, vet nog inte ens vad bekymrad betyder! ;)

Haha dum och dummare!

Melissa Delph, 35, kom hem efter en utekväll med sin pojkvän och fann att hennes två döttrar, båda yngre än 13 år, hade tatuerats av barnvakten Alexander Edwards, skriver Los Angeles Times. De två döttrarna hade inte gett sitt medgivande till att bli tatuerade. Delph var inte heller hon förtjust i tatueringarna. När hon kom hem försökte hon och pojkvännen att ta bort tatueringarna med hjälp av ett upphettat rakblad. Enligt polisen i Virginia gjorde parets försök att ytterligare ärrbildning skapade och för de två väntar nu åtal för vållande till kroppsskada och våldsövergrepp mot barn. Barnvakten Edwards, som tatuerat med hjälp av ett gör det hemma-kit, har åtalats för att ha fört bort döttrarna och även för misshandel. Haha, aftonbladet kan vara rätt underhållande =)

Vilket mupp!

Fick mitt schema för feb och det var det sämsta någonsin som jag fått, många sena kvällar, helt olikt alla andra. Gissar väl att prognosen ser annorlunda ut! Men det hjälper ju inte mig!
 
Så man börjar denna tisdag värre än gårdagen!
ååå, someone must hate me!
Idag får jag väl domen och så som denna dag börjat så känns de ju som att det kommer gå åt helvete!

Haha, mig i ett nötskal!

 
Övrigt | Publicerad 20 januari 2014 11.27

Ny vecka. Nya möjligheter.

Jag sätter på honom alla kläder. Sätter på honom hans mössa och vantar. Stiger ut genom dörren. Låser den. Låser upp den igen eftersom han hann ta av sig mössan och vantarna i hallen och glömma dem där. På de fyra sekunder som det tog oss att gå från hallen till trapphuset.

Jag sätter på honom mössan och vantarna. Vi går in i hissen. Åker ner till källaren. Åker upp igen. Hämtar mössan och vantarna på golvet i trapphuset. Eftersom han hann ta av sig och glömma dem där mellan att vi gick ut genom lägenhetsdörren och in i hissen. En transportsträcka på sextio centimeter.

Jag sätter på honom mössan och vantarna. Vi går in i hissen. Åker ner till källaren. Går ut i garaget och sätter oss i bilen. Jag spänner fast honom i bilstolen. Stänger alla dörrar. Öppnar alla dörrar. Tar loss honom ur bilstolen. Går tillbaka och hämtar mössan och vantarna som han hunnit ta av sig, tappa och glömma på golvet i garaget.

Vi sätter oss i bilen. Åker till förskolan. Går ut ur bilen. Går tillbaka till bilen. Hämtar mössa och vantar. Går in på förskolan. Jag tar av honom alla kläderna. Lämnar honom där och går tillbaka ut på gården och hämtar hans mössa och vantar. Som han tagit av sig och lämnat på en bänk. Jag går tillbaka in. Lägger hans mössa och vantar i hans låda. Skriker ”HÅLL RÄTT PÅ DINA GREJER HAR JAG SAGT TILL DIG TUSEN GÅNGER FÖR ANNARS FÅR DU SKYLLA DIG SJÄLV NÄR DU FRYSER!”. Han säger okej. Jag säger hej då.

Jag åker till kontoret. Parkerar bilen tre kvarter bort. Fryser så in i helvete hela vägen eftersom jag glömde min mössa och mina vantar på förskolan.

 

Backman är och förblir min stora idol i livet!

 

direktlänk till backmans blogg


Längtar!

Jag längtar efter helg, bara att inte komma hit!
Det känns bra, inom räckhåll nu! Klockan är efter 14 och jag slutar 16,45.... snart så! Snart så!


Herregud!

Hur? ! Hur kan man göra såhär??
Som jag längtat!

Jag har längtat efter ett paket och i paketet fanns det karameller från Tyskland! dessa karameller åt vi alltid hos farmor och farfar and I love them!

och nu har jag en egen dyr påse!
Haha, de mest typiska klagomålen från resenärer!

1. "Det tog oss nio timmar att flyga från Jamaica till England. För amerikanerna tog det bara tre timmar att komma hem. Det är orättvist."

 

2. "Vi har tvungna att stå i kö utomhus för att komma med båten, och där fanns ingen luftkonditionering."

 

3. "Min fästman och jag bokade ett rum med två sängar, och fick istället ett rum med dubbelsäng. Nu är jag gravid, och jag tycker att ni bär ansvaret för detta. Hade vi fått det rum vi hade bokat hade det aldrig hänt."

 

4. "Det är slött av affärsinnehavarna i Puerto Vallarta att stänga på eftermiddagarna. Jag behövde ofta köpa saker under 'siestan' - den borde vara förbjuden."

 

5. "Ingen berättade att det fanns fiskar i vattnet. Våra barn blev rädda."

 

6. "Vi bokade en utflykt till en vattenpark, men ingen sa att vi var tvugna att ta med egna badkläder och handdukar. Vi antog att det ingick i priset."

 

7. "Trots att det stod i broschyren att köket var fullt utrustat, fanns det ingen äggskivare."

 

8. "Vägarna var så skumpiga så vi kunde inte läsa guideboken på väg till hotellet. Det gjorde att vi inte kände till saker som hade gjort vår resa roligare."

 

9. "Det var så många spanjorer där. Receptionisten pratade spanska och maten var spansk. Ingen hade sagt att det skulle vara så många utlänningar där."

 

10. "Jag blev biten av en mygga. Det stod inget om myggor i broschyren."

 

11. "Vi tyckte inte sanden var som sanden i broschyren. Sanden såg vitare ut där. I verkligheten var den lite gulare".

 

12. "En resenär ville byta rum eftersom det kom ett konstigt surrande ljud från luftkonditioneringen. När han hade fått byta rum upptäcktes att ljudet kom från en elektrisk tandborste i mannens resväska."

 

13. "Jag är säker på att jag har bott i det här hotellrummet i ett tidigare liv. Jag kan inte bo här igen."

 

14. "Varför är det inga kängurur i centrala Sydney. Jag är besviken."

 

15. "Det är er plikt som researrangörer att informera om högljudda eller stökiga gäster före resan."

 

16. "De borde inte tillåta att man solar topless på stranden. Det var väldigt distraherande för min man som bara ville ta det lugnt."

 

17. "Under min resa till Goa i Indien, blev jag äcklad när jag upptäckte att nästan alla restauranger serverar curry. Jag gillar inte kryddstark mat."

 

18. "Jag tycker man borde förklara i broschyren att de lokala mataffärerna inte säljer riktiga kakor, som till exempel pepparkakor."

 

19. "Stranden var för sandig."

 

20. ”Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta."


torsdag...

Känslan som infaller när jag tror det är torsdag men det är ju bara ONSDAG..
WHAT THA FUCK!!!
 
Fan fan fan, jag som tänkte bara två dagar kvar, bara två dagar kvar och så är de tre fucking days!
Nä det här var inte alls en bra start på dagen, det enda som gör att ens dag inte känns förjävlig är mitt samtal med en ledare igår om min arbetssituation och att jag slutar 16,15 idag!
 
Alltid något, så nu ska jag försöka vara positiv!
Kom igen Emle!

5 års jubileum

Exakt idag är det 5 år sedan jag startade min blogg. Har bytt fram och tillbaka så kommer inte ens ihåg när jag egentligen började. men denna har jag kvar så det är denna som får räknas:)

det har varit en fartfylld dag, återigen är det som att ha blivit överkörd av ett tåg och samtalet idag gör mig hoppfull att bli människa igen!
Så håll tummarna!

nu har jag huvudvärk from hell men kan slutat 16.15 imorgon så det är lyx och gör det inte lika ångestfyllt att lägga sig o gå till jobbet imorgon :p

Jan. 06, 2014

Mina två grabbar sover/vilar! Den lilla ska till dagis imorgon och den stora ska jobba senare!
jag, ja hänger i soffan!

Dagen har varit lång, förmiddagen framförallt! Eftermiddagen hängde jag med Sandra på Ikea, lilleman var i leklandet under tiden! vi avslutade med glass, sedan åkte vi till Som vanligt blev det lek, skoj, grin och gråt! innan vi gick dit sa jag att nu ska vi ha skoj, inget gnällande och gråtande!

När vi sedan är på väg hem frågar jag W om han hade haft skoj
- Nej tyvärr, jag var lite gnällig!

hahaha, goding!

Känslan som inföll sig....

Känslan som innfaller när ellen säger, men vi kan väl ses imorgon? - Vill ni det när ni är barnlediga och vi har W säger ja Ja da han är ju så lätt och ha att göra med när han leker själv ja det är sant, sedan säger vi hej då, fem sek efter att dörren stängt sig så inser jag att, fan, jag jobbar ju imorgon. Den känslan var inte nice alltså!

Är du nöjd så är jag nöjd!

God morgon!
 
idag är det lördag, vilket betyder jobb, så jag tänkte jag skulle ge er lite update på vad som skett sedan i torsdags!
 
Igår så hade jag dejt med Ellen och barnen, barnen fick leka inne på ikeas lekland och jag och Ellen åt bulle och drack kaffe. Vi hann gå igenom vikt, elräkningar, telefonförsäljning, huruvida man trivs på sitt jobb eller inte. Grabbarna åkte runt på grabbiga affärer då R skulle sätta upp sina högtalare!
 
Efter det åkte vi hem till Ellen en stund, barnen lekte, winton var trött och skrek och grät för det mesta, när E:s ungar hade åkt iväg över helgen skulle vi gå hem till oss, W hade "ont" i benet och kunde inte gå, så gnäll gnäll gnäll!
 
På kvällen satte R upp sina högtalare och efter det så sa han nog minst 10 ggr hur bra det var, hur nöjd han var och frågade mig och jag var nöjd!
Försökte förklara att det var fint men att jag inte riktigt har samma entusiasm kring hans utrustning, det där är en grabbgrej, men bara han är nöjd så är jag nöjd :P

Fy fan!

utdrag ur taxilandet, en kvinna som förlorat kampen mot cancer


Ditt huvud vilande på sängkanten vänt mot dörren. Jag kryper nära. Stryker dig över håret och ger dig en stor och en liten puss på örat som jag brukar. Du vaknar inte. Jag klappar dig på kinden igen för att du ska känna mig. Det är första gången någonsin vi inte sagt godnatt. Det kommer bli många fler. Alldeles för snart. Jag är där nu.

Tom och Jerry!

Luften gick ur en lite efter julen och man har liksom inte mer ork än näsan räcker!

Varför, jo för att min sötnos till son bara är sötnos när han sover( och knappt då) och beter sig inte alls bra på dagarna! Det är trotsigt, lyssnas inte ett dugg. Varje gång R har åkt iväg och ringer hem så gråter alltid W.

Vet inte riktigt vad R tror om mig nu för tiden men jag och W är som katt och hund, tom och jerry. And it aint getting better!

Men det går väl över, det kommer lite update på nyår om en stund,måste ju jobba imellanåt också :P

RSS 2.0