driver mej till vansinne!

Ja vet att de är mycket gnäll om min lille kille nu för tiden men han driver mej till vansinne!
Jag saknar min gode lille glada kille, nu är det bara grin och gnäll 98,5% av dygnet!

Inte ens när han ska sova är han nöjd utan har nu den senaste halvtimmen vaknat typ 4 gånger! Otröstlig!

Men jag härdar ut, detta måste ju bara vara en fas *håller tummarna *

Haha, imorgon blir det färd till kalmar, ska lämna över allt som har med lägenheten att göra och sedan ska nytt inhandlas till Winton! Det ser jag fram emot, men hade hoppats på en bra natt, men det verkar ju inte inträffa, så det är väl ingen mening med att somna alls känns de som........


Men jag älskar min lille kille, det är ju bara det att jag älskar honom som mest när han är glad ;))

Skit unge jag har :))


Glädjefylld dag... eller så....

Hej vänner!

Idag är en glädjefylld dag för idag har jag städat klart! Känns helt fantastiskt, Winton har för det mesta skött sig exemplariskt och han flashade sina långa ögonfransar för de gamla grannarna som fick agera lite barnvakt medan jag sprang till soprummet. Han verkar ju sååå snäll! Funderade på att bjuda in mej och stanna till klockan åtta så ska dom få se på andra bullar :)

Sen har jag köpt regnskydd, så grabbarna har bytt till sittdelen, gick inge vidare, så R tappade tålamodet totalt och vagnen är inte som den ska. Haha! Får re med det imorgon!

Fixat internetdosa så nu är räkningarna betalda också, mycket mycket bra! =)

Om mindre än en timme kommer dr drew, veckans höjdpunkt as u know! Sen hörs vi väl igen klockan ett för det är då Winton tycker det är morgon..*humph*

Ha de fint så lange!




i swear....

Jag är inte en människa med självdiciplin!
Som så många gånger blir jag förbannad, oftast på min vikt, "håller mej från att äta onyttigt i en två dagar"  för att sedan gå tillbaka till min urspungliga vardag.

Idag ställde jag mej på vågen, 62,7kg (under min startvikt innan jag blev på tjocken btw) CAN I GET AN OUUU OUUU... haha

Men jag vill faktiskt under 60 kg, om det så ska vara 59,9. Mitt mål är att fixat det innan septembers slut.
Smygstartade lite idag med att trampa på min kompis orbitreck, FETT OTRÄNAD jag är! Sen gick vi en riktigt rask promenad.

Kändes bra, imorgon är det städning igen, USCH! Så 1 sept blir det äkta startskottet!

Vi får väl se nu.....

Buzzador söker nyblivna föräldrar/ska bli förälder...

Jag är en s.k buzzador där man har möjligheten att få testa produkter åt företag gratis och sedan ska man ge sin ärliga åsikt om produkten.

Nu söker buzzador efter personer som är  föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.


Om du vill bli en buzzador klicka HÄR


uscha meja!

Dagen har erbjudit en massa saker, städning städning och städning. Uscha meja inge kul!
Grabbarna åkte och slängde skräp och jag slet i att städa lägenheten!

Det suger fett, så jag längtar sååå efter onsdag då allt ändras! Till de bättre!
Kunna fokusera på hemmet, på mina vänner som jag är så dålig på att höra av mej till!

Lillemannen har somnat, grabbarna dricker bira och spelar ps3, och jag läser/kollar på make it or break it och dricker en cider!

Skön lördag ändock!

duktiga lilla killen

Jag la winton lite efter sju, han vaknade till för en pytte stund sedan och somnade om på två min helt själv. Lilleman har ingen napp längre. Han är så duktig!

Dock har han inte fattat tjusningen med att sova länge utan kl sex är en "bra tid" för honom att stiga upp.

Under dessa tre timmar som han sovit (känns som typ sex timmar) har jag kollat på min nya favvoserie make it och break it. Rekommenderas!

Mannen min har kuat ihop sig i sängen och jag ska snaaart joina honom. Bara fem min till intalar jag mej själv hela tiden.

Är det normalt att bli så beroende av en tv serie.
Jag är knäpp!

sötnosen min....

hahahah..... när jag höll på att avsluta förra blogginlägget var winton väldigt tyst på sin filt.
Jag postar inlägget och går sedan till lillemannen som lagt sig så fint på sidan och slutit sina ögon.

Så upp med han i stolen, "tvinga" in lite gröt och sedan nanna kudden, dock en kvart innan hans egentliga schema, men förhoppningsvis gör det inte så stor skillnad =)

Men det var lite gulligt, han måste varit väldigt trött.

en riktig plåga...

God morgon!

Lillemannen vaknade två gånger i natt, en gång runt ett tiden, det kändes som det var morgon, kände mej så utvilad. Jag hade lätt kunnat gå upp, jag gick in och ramsade för winton och han blev faktiskt tyst och somnade om inom typ fem min.

Vaknade sedan runt sex, det var lögn i helvete att få han att somna om, så han helt enkelt kanske vill gå upp kl sex. Detta resulterar i att han är förbannad och trött redan innan kl åtta, han ska inte käka förrän kl nio och sedan får han sova kudden.

Skit kul att umgås, nappen ligger bredvid datorn och det är så frestande mina vänner. Otroligt frestande!
men ja får stå ut:)

Jag vet ju dock att det är hans tänder som spökar, för han trycker in allt och riktigt gnager och han drar med tungan i gommen och sådär. Jag hoppas den där rackaren dyker upp snart, känns som den där tanden är en riktig plåga för lille W

Well dags att underålla igen, känner mej som en riktig entertainer. Nu bara 15 min kvar till matning. =)

gekås.....

goder kväller!

Dagen har spenderats hos mor och far, vi har passat alicia och hon och winton har badat idag. Båda var helt galna och winton sprattlade så han satt helt konstigt i badstolen ett par gånger. Sen var det att blåsa håret torrt och sedan kvällsmat, båda slocknade fortare än fortast.

Bådar ju gott inför natten, sover W hela natten ska jag bada han varje kväll;))

Syster är på väg hem, med ett ganska så stort lass med saker till mej, GILLA MASSA!!
Tack syster för dina ansträngningar på gekås,det var att skicka bilder, dålig mottagning o.s.v men det ska bli så roligt att få hem dom, men det får vänta tills imorgon. Ska ta några bilder så ni får se!

Nu ska jag glo på make it or break it, sen ska jag nanna kudden inför ett ev nattvak. *hope not dock*

Puss på er!

dag tre och fyra

Försökte blogga igår hos syster men deras internet är knäppt så det kom aldrig upp på bloggen

Nuläget är somsådan att han igår var väldigt grinig, det måste bara vara tänder för så som han gnuggar och dreglar och är irriterad. Så det är det jobbiga att underhålla hela hela tiden en irriterad och sur bebis. De duger liksom inte att ta upp honom utan ingenting duger

I natt sov vi hemma, han vaknade kvart i två och satte igång, han höll ut i 1,5 h och under hela tiden väntade jag på att sambon skulle få ett raseri utbrott, jag hade förvarnat honom och berättat att jag gör detta så vi ska få sova ordentligen om nätterna.

Hör och häpna hade han inte ens hört W inatt. Mycket skönt!

Nu sover lilleman, sen ska vi till morfar som passar kusin Alicia medan hennes föräldrar är på ullared. sjuuukt avis!
Så han ska få lite assistans tills mormor kommer hem från jobbet.

För övrigt är det tvätt och plock, laddar inför helgens städning! åååå hatar!

Well well, have a nice day!

dag två i denna SHN andan

dag två i denna SHN andan

Han somnade bokstavligt talat i sin stol igår kväll, finns på film. Lille gubben :) Sov sedan därifrån till kl fem, sen var han envis som synden så han var i princip vaken och oftast lite förbannad fram tills vi ska gå upp kl sju. Men han har ju inga persiener där han sover hos syrran så han kan ju vakna lite tidigare av det.

Nu har han varit förbannad, väldigt trött, men det är ju så att när han inte sover när han ska, blir han ju övertrött, men det är bara att hålla ut och försöka tills dess att JAG bestämmer när han ska sova.

Så jag får sova mer nu under natten, men han är mycket gnällig och det krävs mer tålamod, (som jag dock inte har)

Nu somnade han på dirren och jag ska nog ta en powernap i soffan, jamenar jag har ju varit vaken sen kl fem!


SHN

Hej vänner!

Det har varit fullt upp här hemma därav min frånvaro

Det är nämligen så att Winton har slutat sova om nätterna, de senaste dagarna har han vaknat ca 20-30ggr varje natt, resultat mindre än en timmes sömn åt gången lika med en jääävligt trött emmelie

Min syster har haft liknande problem och sova hela natten kuren var det som hjälpte dom. Känner ni till den?

Det känns som världens tortyr metod till en början, min syster fick hejda mej ett antal gånger att inte gå in, men just det där att man går inte in förrän dom är ledsna, W var ju egentligen mest förbannad för att jag inte kom när han skrek.

Metoden i korthet funkar som så att man kör en ramsa i dörröppningen som liksom ska vara det som får dom att bli lugna och syftet är att dom ska lära sig att somna själv. i vanliga fall har man ju gått in direkt så fort han protesterar. och protester kommer ju för han är ju van att man kommer.

När han är riktigt ledsen går man in, lägger dom till rätta, buffar dom i rumpan tills dom lugnar sig och blir avslappnade och sedan när man lämnar rummet ska man ramsa fyra gånger så det är de sista dom hör

När dom är tysta ska man gå in och liksom få sista ordet och ramsa fyra gånger igen, det är det värsta för risken är ju att dom vaknar till igen och sätter igång. Men i natt sov han till runt kl fyra innan han satte igång första gången. Så framsteg!!

Dessutom är han förkyld så vi skippar nappen för han blir mer förbannad att han inte riktigt kan andas av den, så den kanske man vänjer honom av med samtidigt. vi får se, hittills har det gått bra!

Avslutar detta inlägg med att jag skickar en styrketanke till min svärmor och svärfar!
Tänker på er!

Winton är i kyrkan för Första gången i si...

img_0040 (MMS)

Winton är i kyrkan för Första gången i sitt liv! Får se om han lyckas vara tyst hela stunden eller om han sätter igång ;).


danke dank.....

jag tackar för råden!
Har testat att konka honom och å så fort jag stannar eller försöker sätta mej ner satte han igång igen. Hystrisk när jag la honom i vagnen. Men jag tror det är tänderna för han gnor med tungan och i allmänhet med händerna i munnen, en kall bitring och han blev tystare!

Hoppas någon eller några dyker upp, för en gnällig bebis är tamejtusan inget roligt!

Inatt har jag varit uppe ca 10 gånger fram till kl fem, jag gav han mat och han sov till sju. Varit uppe sen dess, såå segt!

Dagen bjuder på lite trädgårdsgöra! R ska kapa häcken och jag ska väl försöka klippa gräset! De ska nog gå bra hehe!


Världens sämsta mamma

Usch jag sitter här nu och har så dåligt samvete för dom senaste timmarna som tickat förbi

Winton är på sitt allra sämsta humör, framför allt på kvällarna. Igår gnäll gnäll gnäll och han vill inte äta, så till slut la jag honom och han slocknade. Eftersom jag var sjukt trött la vi oss redan vid halv tio (tack gode gud för att jag gjorde det)

I natt har winton vaknat MINST 1 gång i timmen, nämare en gång i halvtimmen till och med, så ni kan ju tänka er hur mycket sömn jag har fått. NADA!

Idag skulle jag åkt och städat lägenheten i kalmar, sovit hos min vän malin och fortsatt imorgon. Tror ni Winton är på bra humör. IKKE!

Vill inte äta, vill inte ligga ner, vill inte vara i gåstolen, vill inte sova (trots att ögonen säger det motsatta)

Eftersom mitt tålamod är på minus p.g.a för lite sömn, så till slut skriker jag åt honom och frågar vad han vill, varpå han ger mig VÄRLDENS flin. jävla unge då kan man ju inte vara arg på honom, fem minuter senare har vi börjat om med gnäll gnäll gnäll, jag skriker lite på han och han flinar!

Nu har winton gett upp, han sover. Borde jag också göra!

Tror gud hatar mej!

seg som tusan...

Usch vad denna dag är seg, kommer liksom inte igång!

Gav W mat, halv åtta och sen sov han en stund igen och jag likaså, sen vaknade han, gav han mat och nu sover han gen. En annan sitter i mysbrallor, fettigt hår och bävar för att jag måste komma igång eftersom jag ska till läkaren halv två.

jaha, jag håller på med operation rullning på winton.
Han totalvägrar att rulla runt, utan han ligger där på ryggen och blir skitförbannad när han inte blir handmatad med leksaker istället för att rulla och fixa dom själv.

Så det är lite vad dagen erbjuder, och om jag har riktigt tur, så kanske jag faktiskt orkar klippa vår lilla gräsmatta också!
Får se vilket humör Winton är på i eftermiddag
=)

välling..näää...ersättning....näää-...gröt...JAAA

Panikdag idag, då W fick sin spruta var han riktig grinig på kvällen, så i princip all min energi gick till honom och sedan köket för det såg ut som kriget!

Som plåster på såren för hans griniga kväll och några nappinstoppningar under natten lät han mamma få sovmorgon till halv nio.

vill inte låta otacksam på något sätt men det var ju HEEELT fel dag att ta sovmorgon på. Föräldargrupp kl tio, då ska jag hinna sminka sig (det är ju första gången man träffar dom här mammorna och något gott intryck förutom mitt fettiga hår behövs), ge W mat, packa hans väska, klä på mej och gåå bort dit.

Vi hann, men stress stress stress.....

Efter gick jag ut med mor, handlade. up and go blöjorna är SKIIIIIT! Det bara läcker läcker läcker om Winton med dom. Tacka vet jag "vanliga" blöjor!

Eftermiddagen har varit spel, en promenad till och sedan gjorde jag en misslyckad tacopaj! duktigt Emmelie....

Nu sover lillemannen, efter försök med välling (ville ej ha) ersättning (ville ej ha ) och sedan gröt (ville ha)
Ungen äter oss ur huset genom att matvägra det jag ger honom.




välling..näää...ersättning....näää-...gröt...JAAA

Panikdag idag, då W fick sin spruta var han riktig grinig på kvällen, så i princip all min energi gick till honom och sedan köket för det såg ut som kriget!

Som plåster på såren för hans griniga kväll och några nappinstoppningar under natten lät han mamma få sovmorgon till halv nio.

vill inte låta otacksam på något sätt men det var ju HEEELT fel dag att ta sovmorgon på. Föräldargrupp kl tio, då ska jag hinna sminka sig (det är ju första gången man träffar dom här mammorna och något gott intryck förutom mitt fettiga hår behövs), ge W mat, packa hans väska, klä på mej och gåå bort dit.

Vi hann, men stress stress stress.....

Efter gick jag ut med mor, handlade. up and go blöjorna är SKIIIIIT! Det bara läcker läcker läcker om Winton med dom. Tacka vet jag "vanliga" blöjor!

Eftermiddagen har varit spel, en promenad till och sedan gjorde jag en misslyckad tacopaj! duktigt Emmelie....

Nu sover lillemannen, efter försök med välling (ville ej ha) ersättning (ville ej ha ) och sedan gröt (ville ha)
Ungen äter oss ur huset genom att matvägra det jag ger honom.




HONEY I'M HOME

Ja så hade jag skrikit om någon varit hemma men så är ju inte fallet! Min man jobbar och han är så duktig så!

Anyway så är vi hemma, Winton väger nu 8140gram, 69,5cm lång och huvudet har vuxit, 34cm tror jag?? Nästan 1kgs ökning på lite mer än en månad!

Sprutorna gick bra, han skrek och grät massa, men efter lite kärlek från sin mamma lugnade han ner sig, bokade tid hos gyn och så traskade vi hemåt. På väg låg han och pratade en massa, sen somnade han mitt i sitt lallande och nu sover han

Förhoppningsvis får han inte feber eller så.

Det var även föräldrargrupp idag, vet dock inte riktigt om jag ska ta denna gruppen idag , där jag i alla fall känner en person, eller imorgon där det är mer folk från mönsterås, men där vet jag inte om jag känner någon

Tufft val, är W grinig när han vaknar går jag nog imorgon, sen regnar de ju också, och det ökar chanserna för morgondagen avsevärt! hatar regn!!

vad som komma skall.....

Gutti morgen!

Klockan är åtta, två timmar av denna dag avklarad! Lillemannen sover, om en halvtimme ska han få gröt och sedan ska vi traska bort till BVC för den fruktade sprutan!

Har inte berättat för Winton vad som komma skall, bättre han blir förbannad där än å surar innan vi ska dit!

Ett nytt avsnitt av the secret..... har kommit ut! Tisdagens höjdpunkt =)

Have a nice day!

imorgon gäller de

dagen har bestått att rensa ut i vårt förråd där man knappt kommit in för där har vi ju ställt allt vi inte vet vart vi ska ha det. Blev mycket bra och jag är nöjd!

Därefter har jag spelat 10.000 med mor och syster, mycket trevligt!

Sen har massa tid ägnats åt lillemannen, väldigt grinig men ville inte sova. Fick kämpa för han åt kvart över sex, och för att slippa ge han mat runt midnatt, lyckades jag underhålla honom till kl åtta, sen va de välling och sen i säng!

Ikväll är det dr drew, veckans höjdpunkt!

För övrigt ska vi till BVC imorgon, lillemannen ska få spruta :((
Hoppas det går bra!



Winton och Alicia- kusinvitamin =)

lite allt möjligt...

Som vanligt har det gått jätte lång tid sedan jag bloggade, jag MÅSTE SKÄRPA MEJ!!

Ni får skälla lite på mej!

I helgen har jag och familjen varit hos min syster, och hennes kille och deras lilla Alicia!
Hade otroligt roligt där, jag och syster spelade skjutspel på ps3 medan killarna åkte fiddy och ktm. Det är ju bara skog i området så passar perfekt att gasa och hålla på så som man inte kan i ett vanligt bostadsområde!

För övrigt vägrar Winton fortf att vända sig åt det ena eller det andra hållet
Däremot om han halvligger vill han ta sig upp i sittande läge, han höll t.o.m på att välta i babysittern

Så tror han kommer ha det mycket roligare när han lärt sig att sitta ordentligt =)

jaha de va ju lite om mej!


Jag tänkte ha en "frågestund" och jag vill knappt kalla det de om man inte får några frågor, haha. Men om ni har något ni vill säga, eller fråga så skriv en kommentar vettja! Jag svarar på allt, ingen cencur alls här inte!











Lilla killen har så många olika miner :)

En riktig mamma

Hur vet man att man intagit den ÄKTA mammarollen!

1. Det rör en inte ryggen när barnet spyr i ens mun

2. Man blåser på kall puré så den inte är för kall

3. Att torka bajs är ungefär lika vanligt som att borsta tänderna

4. Man gapar själv varje gång man försöker stoppa in skeden med mat in i sitt barns mun



Har ni mer att tillägga??=)


jag är så duktig...

Hur kommer det sig att varje gång jag kan laga mat samtidigt som Winton är vaken,
känner jag mig som världens duktigaste!

Så sjukt fjantigt!
Som om inte alla ensamstående mammor/papppor gör det varje dag!

Men det är så jag känner!

Buzzador...

Som Buzzador får jag chansen att testa olika produkter och nu har jag fått testa storytels app för iphone.

Storytel är ett företag där man kan få hem ljudböcker via telefonen och sedan lyssna, både när man är ute på internet men även om man inte är det.

jag tycker att ideén är jätte bra då jag som är mammaledig och med mina extra kilon behöver ut och gå, så har jag ljudböcker att lyssna på. För ensam tid att bara sitta och lyssna finns liksom inte. så två flugor i en smäll! Helt perfekt!

Så gillar man att läsa böcker och inte har tiden att göra det, så är denna app för iphone perfekt! När man åker buss, när man är ute och går.

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Vill du bli en Buzzador? Klicka här!


Finn ett fel! :) asgarv!

img_0122 (MMS)

Finn ett fel! :) asgarv!


SOLD.....

ÄNTLIGEN.....ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN......ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN är vår lägenhet såld!!

Hipp hipp hurra!!!

Fasen vad skönt, papper är påskrivna, vågade inte hoppas för mycket förrän det var gjort, men nu är de klappat och klart och man kan pusta ut!

Dagen har bestått i massa måsten, Winton tycker det är roligt med en lätt irriterad mamma så han har gjort allt för att "jävlas" med mej idag. Samtidigt skulle jag skriva ut en massa papper, ringa samtal hit och dit, och nu är det gjort.

In till stan och fixat med mäklaren och sedan hem till Malin igen, det är rix fm festival idag och Malin och hennes vän skulle gå. Men trängas med MASSA människor, och inga hörselsydd till lilleman så sa jag att jag kunde stanna hemma, så jag är barnvakt nu åt TVÅ barn. Läskigt!

Så idag är en bra dag, och jag firade det med lite godis från tokiga ture!
Mums mums!

operation hålla Winton vaken!

Vilken kamp vi haft idag!
Eftersom lilleman och jag inte riktigt fått till det här med sömnen, har han en tendens till att somna 1,5 timme innan sista matmålet, och så vill han inte vakna utan sover för natten om jag inte väcker honom. . Resultatet av det blir att han vill käka kl 4-5. INTE okej!

Så Malin och jag gjorde upp planen operation hålla Winton vaken till nästa mål! Fungerar bra tills det är ca 1 timme och 45 min kvar. Det är gnälligt men går ändå att avleda med lite tjo och tjim! Sista 50 minutrarna var en kamp och 20 min innan han borde käka ger jag han mat. 230 smäller han i sig, tidigare dagar har jag fått i honom typ 100. Framgång!

Han slocknade som ljuset självt, vi får väl se när han tänker vakna imorgon dock!

Annars är det mys hemma hos min vän Malin, imorgon är en spännande dag vilket vi ser mycket fram emot!
Hej svejs på er!

ps sandra du är mkt välkommen!! ds

Jag är störd....

Man sitter här själv i radhuset, med lite egen tid!
Grabbarna åkte ut och fiskade. Vilket är skönt att han kommer på lite saker att göra, han trivs ju inte vansinnigt här, men det vänder väl förhoppningsvis!

Vi njöt av en god middag och lillemannen sover lite just nu!

För övrigt mår jag bra, behöver ta tag i min kropp snart, ska sätta ett datum när jag ska börja, några förslag?
någon som kanske vill hänka på, peppa varandra eller så. Jag är så sjuuuukt dålig på att hålla det jag tänker göra!

Tänkte för två dagar sedan att nej nu när allt "gott" är slut hemma så ska jag ta tag i detta, dagen efter när R och jag handlar säger han, "Du ska inte köpa något godis eller" varpå jag svarar att jag är sugen på jordnötter, sen tar jag lösviktsgodis och sen en chokladkaka för jag är sugen på choklad.

JAG ÄR STÖRD!!

Utkast: Aug. 2, 2010

I am back!

Jag försökte blogga tidigare igå, två gånger, men de försvann så jag blev förbannad och sket i det helt enkelt!

Gårdagen har varit bra, lillemannen är på bra humör, inte allt för svår att få i mat, han bajsar o.s.v vilket är otroligt skönt!

Han vägrar att rulla, men han ligger på sidan och egentligen skulle han bara kunna tippa över men ikke!
Han älskar att stå, älskar sin gåstol och även musik! Tv:n är en annan favorit!

Han har lätt till skratt, han gillar bland annat sin mormor väldigt mycket då han alltid skiner upp som en sol när han ser henne,

Nu skriker han så jag har inte mer tid nu...

RSS 2.0