strumpor...

Igår kväll kom vi in på att sova. Både M och min sambo tycker att jag är den absolut märkligaste människan på jorden för att jag oftast sover med strumpor på, oftast har jag även bh:n på. OCH täcket ligger åt fel håll. dvs att öppningen är uppåt och inte nedåt.

Varje gång blir det ramaskri när vi pratar om detta, och jag är inte fan till att förstå varför.

Ja menar när jag väl sover, spelar väl inte strumporna eller täcket någon roll? Det är en säng, den är mjuk och jag sover gott.
För min del skulle jag kunna sova i en soptunna varje natt, visserligen luktar det ju, men det är väl något man vänjer sig vid ids nog.

Dessutom har jag en annorlunda stil när jag sover, benen ligger kors och tvärs, och jag håller upp dom i luften, släpper ner dom halvvägs och sen upp igen. Jag ser det ju enbart som gratis motion eftersom jag inte är medveten om att jag gör det, men M tycker att det är mycket konstigt.

Inte undra på att jag är så trött om morgnarna, jag kör ju ett stenhårt styrkepass varje natt ;)

Kommentarer
Postat av: bumling mamman

Hej gumman! Ja dina sov vanor talar sitt tydliga språk, och kan vara riktigt roande ibland. Men så har du varit sedan du var baby så jag tror inte att de kommer att ändras nu (man kan visst inte lära en gammal hund sitta)Du skrev att du skulle klippa dej på fredag och sen åka till oss och sova över. när kommer du hit då? eller är det meningen mia ska klippa dej här? ska fixa mitt hår i morgon =)

puss

2009-03-06 @ 13:17:36
Postat av: Emle

jag ska till salongen och sen kommer jag till er, är de ok eller?

2009-03-06 @ 14:29:24
URL: http://sedorikas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0