Jag skadar mitt barn

Jag skadar mitt barn enligt DENNA artikel


När jag gör i ordning Wintons mat händer det att han gråter, och då blir det en liten stund! Man hinner inte alltid springa fram och tillbaka och försöka trösta, utan man försöker istället göra klart maten så han får äta, för det är ju därför han gråter

Men då skadar jag honom?

Vad tycker ni??


Kommentarer
Postat av: Meya

Åh herregud vad dryga de är på aftonbladet. Klart som fan du inte skadar winton. DÅ hade frank varit död vid det här laget för vissa dagar skriker han oavbrutet hur man än gör. Kanske han är självmordsbenägen då?! Lite skrik rensar lungorna som man säger ;)

2010-04-23 @ 21:27:54
URL: http://oupswemadeababy.blogg.se/
Postat av: Ida

kyss mig i arslet aftonbladet

2010-04-24 @ 22:23:31
Postat av: Mia

Nu överdriver ni alla, ni fattar väl lika bra som jag att artikeln inte menar att det skadar om barnet gråter... utan t.ex om barnet får gråta sig själv till söms eller har gjort sig illa och inte får tröst... vet inte om vi läste samma text eller om ni bara har dåligt samvete och vill döva det, jag är mamma till två barn och visst har de gråtit men inte i panik eller utan min närhet. Som jag och mina vänner brukar säga, du hör vad det är för sorts gråt dvs om du känner ditt egna barn.

2010-07-13 @ 20:33:32
Postat av: Mia

Just det glömde en sak... Meya vet inte hur länge sen det blev bevisat att skrik inte rensar lungorna, vet att min mormor sa det men då viste man inte att ciggaretter var så skadligt, men om du verkligen tror på detta kan du ju ta ett par djupa blåss och sedan skrika lite så blir dom rensade.... eller???

2010-07-13 @ 20:38:51
Postat av: Mia

– Att lämna babyns skrik obesvarat då och då ger ingen bestående skada. Men att sätta det i system kan göra det, säger Penelope Leach. (kopierat från artikeln)

2010-07-13 @ 20:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0