min lille bebis!

Tänkte ge er lite info om min bebis!

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.


Imorgon byter vi 10-tal. En liten milstolpe i vardagen! =)

Har insett nu att det blir en del frånvaro från jobbet med Bm besök och lite föräldraträff o.s.v. Men är rätt skönt då man är rätt seg i kroppen. så länge jag sitter är de inga problem. Men det är när man ska upp och ner!

I natt drömde jag även att det inte var riktigt säkert att jag faktiskt var gravid. Utan att jag helt enkelt bara hade gått upp i vikt. Snacka om panik när jag insåg att alla de kilo jag har gått på mej, hur svårt det skulle vara nu att få bort dom!

Vilken mardröm!
Som tur är har jag ju faktiskt en bebis i magen! ♥


Kommentarer
Postat av: Kim

Var ju beräknad till den 3e så nu får det faktiskt vara dags att komma ut tycker jag!

2010-01-07 @ 11:21:18
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0