ont i magen tips...

Dagen går mot sitt slut!
Lillen har badat och han har även ont i magen

Tarmarna kör som tusan, det låter mycket och ofta. vi har "sprungit" efter vatten, köpt en ny napp till flaskan, som i alla fall verkar få honom att äta mindre glupskt, typ ingenting åker utanför munnen om man jämför med innan. Får se om det ger några resultat!

Andra tips mottages tacksamt!
Nu ska jag slänga mej i sängen
jag är slut!

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Madeleine & Melker.

Ett tips som typ alla säkert svarar är babymassage, så det tänker inte jag tipsa om :P Vi sprang efter vatten med Melker, böjde knäna (när han inte hade gips) upp mot magen, då brukade det komma MÅNGA pruttar. Jag bar honom på ena armen liggandes utåt (hajjar du hur jag menar, kan rinta i paint annas hihi?) då vart han också rätt lugn. Sen magdroppar, vi hade sempers magdroppar = Massa fisar. Öhm vad gjorde vi mer..vi bytte ersättningsmärke också, fast det ska man gärna inte göra heller har jag hört men det hjälpte för oss ett tag :) Varma bad, mycket guppande :)



sv: Tack vad söt du är! Din kommentar värmde enda in i ryggmärgen ska du veta <3

2010-04-01 @ 06:21:54
URL: http://enolsson.blogg.se/
Postat av: mia

ahha kunde sagt de bättre själv.. du har ju hört oss springa efter vatten med alicia.. anv the shit position me så kommer de ut mycke luft.. mamma kan visa dig skit bra knep för magen.. sempers droppar o så finns de minifom fast den måste man ge så ofta så rek sempers.. ska se om jag har lite papper på vissa massage övningar som var för magen som vi fick kanske funkar för dig

2010-04-01 @ 07:47:18
URL: http://www.lewandowski.se
Postat av: Linda

En flaska med ventilering så att det inte blir luft i den är bra. Kolikflaska. Och så magdropparna från semper!

2010-04-04 @ 14:12:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0